Cleopatra Stratan se iubeste cu Edward Sanda

La cateva luni dupa ce s-a zvonit ca Edward Sanda formeza un cuplu cu frumoasa Cleaopatra Stratan, artistul a recunosct ca intre ei e ia mult decat o prietenie.

Cleopatra Stratan si Edward Sanda formeza unul dintre cele mai noi cupluri din showbiz-ul romanesc. Cei doi tineri traiesc o frumoasa poveste de dragoste, desi, initial, nu erau decat prieteni.

Edward Sanda este cel care a confirmat relatia pe care o are acum cu frumoasa Cleopatra Stratan.

„Da, suntem impreuna! Atunci cand au aparut speculatiile ca noi eram impreuna, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesa impreuna si dupa ce a bubuit toata chestia aia, am continuat sa vorbim.

loading...
Oricum vorbeam foarte mult si foarte des si cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simtit ca avem foarte multe in comun, avem o conexiune foarte frumoasa impreuna si suntem chiar la fel in tot. Tot ceea ce am cautat eu vreodata, vad acum in ea. E chiar ce cautam eu” a marturisit Edward Sanda despre relatia pe care o are cu iubita lui, Cleopatra Stratan, in cadrul unei emisiuni de televiziune.
In noiembrie 2019 au aparut pentru prima data zvonuri legate de o posibila poveste de dragoste intre Cleopatra Stratan si Edward Sanda. Insa, dupa ce imaginile cu ei doi i-au facut pe fani sa creada ca formeaza un cuplu, artistul a tinut sa lamureasca totul.

„Da, suntem impreuna, dar pe piesa”, a spus Edward Sanda intr-un Insta Story postat de Amna.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro