DE CE AR FI AJUNS LA CUTITE “FOSTA” SI “ACTUALA” LUI LIVIU VARCIU.

Tensiuni in familia unei vedete de la Antena! Fosta si actuala partenera de viata a lui Liviu Varciu ar fi la cutite din cauza fiicei mai mari a ”baiatului” lui Nea Marin.

S-a aflat detalii despre situatia delicata din familia actorului din serialul “Sacrificiul” de la Antena 1.

Potrivit unor surse, de cand s-a impacat cu Anda Calin, Liviu Varciu se confrunta cu o situatie extrem de delicata. Si asta pentru ca, dupa cum sustin apropiatii sai, in familia celebrului artist ar exista tensiuni datorita faptului ca Anda Calin, actuala partenera de viata a lui Liviu Varciu, n-ar fi in cea mai buna relatie cu fiica mai mare a acestuia, Carmina. Din acest motiv, intre fosta si actuala partenera de viata a lui Liviu Varciu s-ar fi iscat un „razboi” tacit.

Mai mult decat atat, pentru a-i face pe plac Andei Calin, Liviu Varciu ar fi ”suspendat” comunicarea si vizitele cu fiica lui mai mare, Carmina. Lucru care ar fi deranjat-o extrem de tare pe mama tinerei, Ami Teiceanu.

”Anda Calin nu o prea suporta pe Carmina. Din cauza asta, Liviu ar fi rupt legatura cu fiica lui. A fost prins la mijloc in acest scandal si nu a vrut sa-si supere iubita”, ne-a declarat o persoana din anturajul artistului.

In toamna anului trecut, intr-un interviu pentru o publicatie din Romania, Carmina a declarat ca nu si-a vazut tatal de mai bine de un an. Mai mult, aceasta a marturisit ca niciodata n-a avut cu adevarat o legatura tata-fiica cu Liviu.

”Cand eram mai mica, obisnuiam sa nu zic nimic, deoarece nu voiam sa il pun intr-o lumina proasta, dar acum, avand in vedere ca, in 7 luni, implinesc 18 ani, vad altfel lucrurile si nu are rost sa tac pentru cineva caruia nu-i pasa. In contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodata parte de o vacanta din partea lui, de un cadou de Craciun sau de afectiune.

Tata a inceput sa ma sustina financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Pana acum 6 ani, nu ne-a sustinut nici pe mine si nici pe mama financiar, vreodata. El se pricepe foarte bine sa fabuleze si sa minta, si, desi este tatal meu, nu mai pot pastra tacerea despre aceste lucruri, pentru ca mi se pare penibil deja ce face. Sincer, mi-as fi dorit din tot sufletul ca relatia mea cu tata sa fie asa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului ca deja e foarte deranjant ca oamenii sa creada altceva si toata lumea sa il aprecieze pentru ceea ce nu este”, a declarat Carmina.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro