Gabriela Cristea este in culmea fericirii. I-a dat vestea cea mare lui Tavi Clonda chiar de 1 Iunie.

Gabriela Cristea si-a emotionat fanii cu ultimul mesaj postat pe retelele de socializare. Vedeta tv a tinut sa ii transmita un mesaj lui tavi Clonda.

Gabriela Cristea si Tavi Clonda traiesc de cativa ani o frumoasa poveste de iubire. Cei doi au impreuna doua fetite si par sa fie mai fericiti ca niciodata, cel putin asta arata pe retelele de socializare.

Astazi, de Ziua Copilului, prezentatoarea de televiziune a tinut sa ii transmita un mesaj emotionant sotului ei, alaturi de mai multe fotografii in care cei doi apar alaturi de Victoria si Iris, micutele lor.

Gabriela Cristea l-a cunoscut pe Tavi Clonda in acelasi an in care a divortat de regretatul Marcel Toader, de care s-a despartit cu mare scandal. Vedeta a avut insa norocul de a-si intalni marea dragoste si nu i-a fost teama sa faca inca o data pasul cel mare: nunta. Cei doi s-au casatorit in anul 2015.

loading...
Sotia lui Tavi Clonda a tinut sa marcheze Ziua de 1 iunie printr-un mesaj de multumire pentru tot ce i-a oferit viata:

„Doamneee, nu am cuvinte sa spun cat de mult ii iubesc pe ai mei. Ii multumesc lui @taviclonda ca am facut impreuna minunile astea doua. La multi ani, @bellavictoriamargot si @theairisselena!”, a scris Gabriela Cristea pe Instagram.

„La multi ani printesele mici!! Sa cresteti mari si frumoase si sa aveti mult noroc in viata/ La multi ani copii frumosi!!! Asa frumosi…sa fiti cu rabdare si multa bucurie!?/ Sa va traiasca sa va bucurati de iei”, au fost comentariile fanilor.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro