Iggy Azalea a devenit mama in secret

Iggy Azalea a devenit mama in secret, dupa ce luni intregi s-a speculat ca artista ar fi insarcinata. Vedeta a dat vestea cea mare pe Instagram.

Veste de senzatie in showbiz. Una dintre cele mai indragite artiste din lume a devenit mama in secret si este in culmea fericirii.

Dupa luni intregi in care s-a speculat ca Iggy Azalea este insarcinata, se pare ca vedeta a si nascut un baietel perfect sanatos, dar a facut anuntul cel mare doar in urma cu cateva zile.

Cunoscuta artista este extrem de fericita sa poata impartasi nasterea bebelusului sau, care a avut loc in mare secret, mai ales ca nu a confirmat niciodata zvonurile cu privire la sarcina.

loading...
Anuntul neasteptat a fost facut de vedeta printr-un instastory pe Instagram. „Am un fiu. Am asteptat mult momentul potrivit pentru a zice ceva, insa, pe masura ce trece si mai mult timp, cu atat imi dau seama ca mereu o sa fiu anxioasa cu privire la a impartasi o veste asa de mare cu lumea intreaga.”, a zis ea.

„Imi doresc sa ii pastrez viata privata dar am vrut sa fac totul clar si sa explic ca el nu este un secret si il iubesc mai mult decat pot spune cuvintele.”, a adaugat ea.

Inca din luna decembrie a anului 2019 au existat mai multe zvonuri ca Iggy Azalea si iubitul sau, Playboi Carti, urmeaza sa devina parinti. Cei doi sunt impreuna din anul 2018, iar dupa numai cateva luni s-au mutat impreuna. In iulie 2019, artista a fost fotografiata purtand un inel cu diamant, iar atunci fanii au vrut sa stie daca vedeta a fost ceruta de sotie de Playboi.

sursa: kfetele.ro/foto hepta

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro