ANA MARIA MOCANU, PRIMELE DECLARATII DESPRE MOTIVUL DESPARTIRII DE RARES CIORTAN

Ana Maria Mocanu a acceptat sa vorbeasca despre despartirea dureroasa prin care trece zilele acestea. Fosta asistenta TV a dezvaluit care este, de fapt, motivul separarii de Rares Ciortan, dupa ce apropiatii si fanii au fost uimiti sa afle ca au decis sa mearga pe drumuri separate in viata.

Potrivit marturisirilor brunetei, in urma cu aproape o saptamana, s-a certat cu cel alaturi traia o frumoasa poveste de iubire. Discutia aprinsa a degenerat, insa, nu a avut o concluzie, iar totul a pornit din cauza geloziei lui Rares Ciortan. Ana Maria Mocanu a aflat despre afirmatiile acestuia transante privind imposibilitatea unei impacari si este decisa sa nu se mai intoarca in bratele lui.

“Am avut o discutie cu el duminica seara. Am avut o altercatie ca sa spun asa. De atunci, lucrurile au ramas in aer. El a fost extrem de gelos in seara respectiva, nu a fost chip sa inteleaga ca nu a avut motiv sa fie gelos. Am incercat sa discut cu el, el oricum e o fire mai posesiva.
loading...
Am citit si eu declaratia, da, ma bucur tare ca el considera ca este definitiva, daca asa considera el, atunci asa sa fie. Nu are nicio legatura, eu o stiu pe fata respectiva din mediul online, stiam ca acum doi ani de zile s-au vazut de cateva ori, din ce mi-a spus el nu a fost o relatie serioasa”, a declarat fosta asistenta TV in cadrul unei emisiuni de la Antena Stars.
In urma cu cateva ore bune, bruneta a publicat urmatorul mesaj pe Instagram Stories: “Loviturile vin de unde te astepti mai putin. Si salvarea la fel”. Iar in jurul orei 22:00, a publicat poza de mai jos fara nicio descriere.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro