ANDREEA BALAN, PRIMA REACTIE DUPA CE AM PRINS-O SARUTANDU-SE CU NOUL IUBIT

Desi spunea ca nu este inca pregatita pentru o noua relatie, dupa separarea de George Burcea, Andreea Balan se pare ca nu mai este deloc libera la mare! Cei doi s-au afisat in ipostaze tandre in Vama Veche, iar saruturile si imbratisarile au fost la ordinea zilei.

Desi nu si-a asumat in mod public faptul ca deja formeaza un cuplu cu un barbat si este indragostita pana peste cap, noi am prins-o in fapt.

Andreea Balan ar forma deja un cuplu de trei saptamani cu Tiberiu Argint, nimeni altul decat fratele prezentatoarei TVR Sonia Argint. Cei doi nu s-au ferit de privirile curiosilor, iar paparazzi i-a prins , pe litoral, extrem de apropiati. La numai cateva ore de la imaginile noastre, artista a avut si o prima reactie. Pe contul sau de Instagram, Andreea Balan a postat o fotografie cu ea, in piscina, in timp ce se bucura de relaxare. Cantareata pare foarte linistita, alaturi de o descriere prin care le-a transmis si internautilor starea ei de bine.

„Imi place sa plutesc prin viata, ca si cum ar fi simplu. Fara niciun fel de stres, doar sa plutesc” a scris Andreea Balan, in dreptul fotografiei.

loading...
In concluzie, Andreea Balan pare mai fericita ca oricand, iar Tiberiu Argint are principalul merit ca artista simte din nou ca traieste, desi este in plin divort cu sotul ei, George Burcea. Cei doi s-au despartit in urma cu mai multe luni, iar intre ei nu pare sa mai existe cale de impacare. De altfel, artista a si depus actele de divort si ar vrea custodia exclusiva a celor doua fetite pe care le are impreuna cu actorul.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro