Andreea Tonciu, insarcinata cu cel de-al doilea copil?

Andreea Tonciu a vorbit despre posibilitatea aparitiei celui de-al doilea copil. Vedeta chiar a declarat ca are primele simptome ale unei sarcini.

Andreea Tonciu a declarat, in urma unui interviu, ca in ultima perioada a avut niste simptome care are putea fi asociate cu cele pe care le ai de la o sarcina. A avut chiar stari de greata si ameteli, iar aceste simptome au aparut dupa ce a hotarat ca este momentul sa faca cel de-al doilea copil.

„Astazi ma simt cat de cat bine, dar de vreo doua saptamani de zile nu sunt in apele mele. Am stari de voma, ameteli si stand in pandemie prea mult am considerat ca a venit timpul sa-l fac si pe al doilea”, a declarat Andreea Tonciu, la o emisiune TV.

Frumoasa bruneta a mai adaugat faptul ca a simtit aceleasi lucruri si atunci cand a fost insarcinata cu primul copil. De asemenea, vedeta a mai spus ca isi doreste sa faca si un test de sarcina, semn ca situatia este cat se poate de serioasa.

loading...
„Exact cum eram cu Rebeca. Dimineata am starit de voma, ameteli, obosesc foarte repede. Eu fiind foarte energica mi-am pus semne de intrebare. Urmeaza sa-mi fac testul in cateva zile”, a mai spus Andreea Tonciu.
Andreea Tonciu si Daniel Niculescu sunt casatoriti si au impreuna o frumoasa fetita, Rebecca. Frumoasa bruneta a adus pe lume primul copil in anul 2016, iar acum se pare ca se pregateste pentru un al doilea copil.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro