Cum a ajuns sa arate Catalin Botezatu dupa ce a fost operat de cancer!

In urma cu aproximativ un an, Catalin Botezatu trecea printr-o perioada extrem de grea. A suferit mai multe interventii chirurgicale, in Turcia, dupa ce a fost diagnosticat cu cancer la colon. Designerul a trecut prin mai multe schimbari, incluzand si cele fizice.

Recent, Catalin Botezatu a fost fotografiat de paparazzii Tacataca, pe strazile din Bucuresti, in timp ce isi parca bolidul de lux. Juratul de la „Bravo, ai stil!” arata foarte bine si se bucura in continuare de viata.

„Acum ma simt bine. Am mai luat vrei 4 kg pentru ca slabisem foarte tare. E adevarat ca am trecut pe langa doamna cu coasa. Asta a fost incercarea mea de la Dumnezeu. Am avut credinta si am gasit puterea sa merg mai departe. Mai am multe de facut in viata asta”, declara Catalin Botezatu.

Catalin Botezatu este unul dintre cei mai importanti designeri ai Romaniei, insa avea un alt vis in tinerete. Juratul de la „Bravo, ai stil!” isi dorea sa devina actor.

loading...
Catalin Botezatu s-a pregatit cu marele Florin Piersic pentru admiterea la Teatru. Chiar daca nu a intrat la facultate, tot raul spre bine, caci si-a croit un drum de succes in lumea modei.

„Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admisilor. Dupa primul an, m-am apucat de meditatii si vreo trei ani la rand am tot incercat sa fiu admis la Actorie. M-am pregatit cu Florin Piersic. Dupa multi ani, cand lucrurile s-au mai aranjat, Dem Radulescu mi-a zis sa vin ca erau mai multe locuri disponibile la Actorie si ca ma pot lua, ca nu se mai intra pe pile.

Am refuzat, pentru ca in acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama ca viata de actor este una foarte frumoasa, dar in acelasi timp grea, nu era platita deloc bine. In Romania, actorul nu prea este respectat, si atunci am zis „pas”. Dar m-am chinuit sa fiu admis la Actorie”, a povestit Catalin Botezatu.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro