MISHA A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE CONNECT-R

Misha a dezvaluit motivul divortului de Connect-R. Artista a dezvaluit totul pe contul ei de Instagram, dar fanii si-au dat coate.

S-au despartit, dar au ramas in relatii bune de dragul fetitei pe care o au impreuna. Insa, in ciuda faptului ca au trecut cativa ani de la divort, fanii inca se intreaba de ce au ajuns Misha si Connect-R la despartire.

Ei bine, artista a vorbit acum cu subinteles despre motivul care ar fi dus la ruptura de tatal fetitei sale.

”Cea mai mare lectie pe care am invatat-o este sa nu tii de o relatie sau de o prietenie doar pentru amintiri sau pentru ca stii de mult timp o persoana. Daca ei nu actioneaza cum trebuie, atunci lasa-i sa plece”, a postat Misha pe Instagram.

loading...
La randul sau, recent, Connect-R le-a facut fanilor marturisiri uluitoare. El a vorbit despre dezamagiri, despre sacrificiile facute pentru persoanele dragi, inclusiv pentru mama fetitei sale, Misha.

“Tu cine esti? M-am intrebat de multe ori: «Esti artistul sau esti omul?. Si am gasit un raspuns care sa multumeasca pe toata lumea. Sunt si artistul dar si omul, doar ca mi-am dat seama ca, daca continui sa ma identific prea mult cu artistul, risc sa fiu dezamagit. Cand tineretea va trece, cand cariera va apune, ce voi face? Voi ingropa jumatate din mine? Si atunci am zis: Nu dom’le, eu sunt Omul!.

Dar, in viziunea mea omul era = Eu, insurat, Eu, tata, Eu, cel ce a reusit in viata, Eu, cel ce am adunat bani, respect, recunostinta. Pai si daca divortezi, ce o sa zica lumea?!? Si cand va creste cea mica, eu nu voi mai fi tata si daca pierd toti banii pe care i-am strans? Implicit, nu ma mai invart in cercurile inalte ale societatii. Daca ajung inapoi la munca de jos, ce va spune lumea? Ca nu mai sunt om? Nu, nu, nu e bine!!!

Panica, teama, anxietate, toate peste mine! De ce? Pentru ca ma identificam prea mult cu ce cred ceilalti, cu, cum eram vazut de ceilalti. Practic, eram obsedat de mine. Pana intr-o zi, cand s-a intamplat o minune. Ca o serendipitate, nimic programat! O zi in care incepand cu prima ora a diminetii si terminand cu ultima, a serii, am fost in slujba celorlati: de la copil, sora, mama copilului, (fosta sotie ? ), tata, prieteni si terminand cu un fan, care mi-a cerut sfatul intr-o problema de ale lui. Seara, inainte de somn, mi-am dat seama ca ziua trecuse fara niciun stres ?, pentru ca nu ma mai gandisem la mine, ci doar la ceilalti. N-am mai fost nici Artistul si nici omul, ci doar servitorul. Urmatoarea zi, a fost una de exceptie, Universul intorcandu-mi toate serviciile!

loading...
So… Poti pierde cariera, poti pierde ce ai adunat, poti pierde statutul social dar un singur lucru nu-ti poate fi luat, si anume: «Ceea ce poti fi pentru si in slujba celuilalt» si asta n-are treaba nici cu felul in care te imbraci, nici cine esti sau cum esti vazut in societate, nici cu cati bani ai, ci doar cu o inima care nu a fost castigata ci primita gratis din partea Universului! Deci ce ati primit in dar, in dar sa dati si Cerul va va umple din nou!!! Eu sunt ceea ce dau, nu ceea ce iau!!! – «Dar, cand mi?e teama, ma voi increde in Tine». ?Psalmii? ?56:3? ?NTR” este mesajul scris de Connect-R pe contul sau oficial Facebook, dar si pe cel de Instagram.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro