Anda Adam este in doliu!

Anda Adam este in doliu dupa ce fosta iubita a Roxanei Vancea, Elena, s-a sinucis. Solista era foarte buna prietena cu aceasta, iar acum durerea resimtita este imensa.

Anda Adam sufera enorm de mult in aceasta perioada, dupa ce Elena, fosta iubita a celebrei Roxana Vancea, a recurs la un gest necugetat si si-a pus capat zilelor. Solista nu poate sa creada ca buna ei prietena s-a sinucis, iar ei ii vine foarte greu sa treaca peste aceasta veste teribila, care a cutremurat intreg showbiz-ul autohton.

Cu doar cateva zile in urma tabloidele vuiau: fosta iubita a Roxanei Vancea si-a pus capat zilelor. Este evident ca familia si apropiatii vor avea urme adanci in suflet, dupa ce tanara Elena a plecat mult prea repede dintre noi, insa exista si cateva nume sonore din tara care aveau legaturi cu fosta asistentei TV.

Anda Adam era buna prietena cu Elena, iar acum solista sufera enorm de mult, din cauza acestei tragedii. Toti apropiatii tinerei au fost socati la aflarea vestii ca s-a sinucis, iar retelele de socializare au fost inundate de postari prin care nume sonore din showbiz isi exprimau regretul, suferinta si tristetea lasate in urma de Elena.

loading...
Solista era prietena foarte buna cu fosta iubita a Roxanei Vancea, iar acum se chinuie sa treaca peste decesul sau, fiind extrem de tulburata si afectata din cauza celor intamplate. Anda Adam a realizat cateva postari emotionante, pentru a-si omagia amica, iar fotografia pe care a postat-o, alaturi de aceasta, i-a trezit amintiri sfasietoare.
„Nu vreau sa cred ca prietena mea Elena s-a sinucis!!! Nu, nu, nu!!! Te rog!!! Prea devreme!!! Odihneste-te in pace!” a transmis artista pe Instagram, in sectiunea „story”.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro