Andreea Esca, in vacanta, dupa ce s-a vindecat de Covid-19

Andreea Esca se relaxeaza la mare, dupa ce s-a vindecat de Covid-19. Prezentatoarea TV a revenit la pupitrul stirilor.

Dupa ce s-a vindecat de noul coronavirus, Andreea Esca a decis sa se relaxeze cateva zile la mare. Ultimele imagini postate de prezentatoare arata faptul ca se simte destul de bine la momentul actual.

Andreea Esca a fost diagnosticata cu noul virus provenit din China. Alaturi de ea, atat sotul, cat si baiatul prezentatoarei au fost testati pozitiv cu Covid-19. Din fericire, la momentul actual cei trei se simt foarte bine si s-au vindecat.

Prezentatoare de televiziune se simte destul de bine la momentul actual, a revenit la pupitrul stirilor, iar in wekeendul aceasta a fost la mare, unde s-a bucurat de soare si vreme frumoasa.

loading...
Andreea Esca a dat un interviu extrem de emotionant, dupa ce a aflat ca ea, sotul si baiatul ei au fost diagnosticati pozitiv cu Covid-19. Vedeta a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut atat ea, cat si familia ei.

”Da, am fost bolnava de COVID-19, atat eu, cat si sotul meu si unul dintre copii. Multumita lui Dumnezeu si medicilor extraordinari, alaturi de care am trecut prin aceasta perioada nefericita, suntem bine si avem un rezultat negativ, astazi, toti trei.

Avem in minte ca forma grava a acestei boli o fac cei care au boli cronice, care au niste probleme anterioare. Sotul meu, un barbat de 50 de ani, care nu are nicio boala cronica, care nu fumeaza, care face sport, duce o viata foarte ordonata, a facut cea mai grava forma dintre noi trei.

Plamanii lui au fost extrem de afectati intr-un timp extrem de scurt. Organismul a reactionat violent intr-un timp scurt si foarte repede a ajuns la terapie intensiva. Imi tot spunea: «Nu mai pot, nu mai pot. Este groaznic! Cred ca asa arata iadul”, a declarat Andreea Esca.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro