Bianca Dragusanu se marita.

Bianca si Alex Bodi sunt mai fericiti ca niciodata si pare c-au uitat de certurile dintre ei!

Bianca Dragusanu a dat vestea cea mare! Vedeta se marita, din nou, dupa mariajele esuate. Bianca se casatoreste cu Alex Bodi, iar cat de curand vor ajunge in fata Starii Civile. Dupa certuri, impacari si un divort cu scandal, frumoasa blondina a ales sa-i mai dea o sansa lui Alex Bodi. Se pare ca intre cei doi amorezi lucrurile merg din ce in ce mai bine si s-au gandit sa nu renunte la povestea lor de dragoste.

Dupa ce s-au relaxat intr-o vacanta la mare, impreuna cu copiii lor, Bianca si Alex Bodi au plecat intr-o escapada romantica pe Coasta de Azur. Cei doi s-au impacat de ceva timp si pare ca lucrurile dintre ei merg din ce in ce mai bine. Ba mai mult, Bianca a dezvaluit, in cadrul unei emisiuni TV, ca se va marta, din nou, cu Bodi.

”Am avut 2 soti, doua divorturi, urmeaza a treia casatorie. Din prima casatorie a rezultat sotia, de a doua nu am ce sa vorbesc, este irelevanta. In viata mea se petrec atat de multe lucruri frumoase… Tot ce se intampla acum, se intampla cu un scop”, a spus Bianca Dragusanu la ”Vorbeste lumea”.

loading...
Bianca Dragusanu a fost maritata de doua ori cu Victor Slav si a treia oara cu Alex Bodi, de care a divortat in martie 2020. Cei doi si-au reluat relatie si sunt mai fericiti ca niciodata.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro