Copiii Andreei Esca, infectati cu coronavirus?

Andreea Esca a decis sa-si testeze, din nou, copiii de coronavirus. Prezentatoarea tv a fost surprinsa la o clinica particulara din Capitala impreuna cu Alexia si Aris Eram. Acolo, cei doi copii al vedetei si-au facut o serie de analize, printre care si testul pentru covid.

Andreea Esca si-a programat copiii, marti dimineata, pentru o serie de analize la o clinica privata din Capitala. Intre acestea, Alexia si Aris au fost testati si pentru COVID-19. Dupa mai bine de doua ore, cei doi au parasit clinica, potrivit cancan.ro. Acestia urmeaza sa afle rezultatele in curand.

In urma cu o luna, Aris, baiatul de 16 ani al Andreei Esca a fost confirmat cu coronavirus. Din fericire, acesta insa s-a pus repede pe picioare.

„Am fost bolnava de Covid-19, si sotul meu si unul dintre copii. Acum suntem bine, avem un test negativ”, a declarat Andreea Esca intr-un interviu pentru Stirile Pro TV.

Iata ce spunea prezentatoarea Stirilor Pro TV dupa ce a fost diagnosticata cu Covid-19.

loading...
„Primul care s-a imbolnavit in familia noastra a fost sotul meu, care a avut febra foarte mare. Era aproape a treia zi cand facea febra foarte mare. Ne-am impacientat, am chemat salvarea si ne-am facut testul. El a iesit pozitiv. Eu, negativ. A fost dus la spital. Eu am ramas in izolare 12 zile. I-am facut testul si lui Aris, fiul meu, care locuieste cu noi. A iesit pozitiv. Si-a facut si Alexia testul si a iesit negativ”, a povestit Esca.

Ea a mai spus ca „simptomele au aparut dupa cinci zile. Mi s-a parut ciudat ca mi-a iesit testul negativ la inceput”.

„Mi-am dat seama ca-mi pierdusem tot gustul, puteam sa mananc orice, n-am simtit gustul usturoiului. Mi-am facut testul mai devreme decat cele 7 zile recomandate. Aveam o amigdalita, dar nu m-am speriat foarte tare intrucat fac destul de des. Nu m-a dus gandul catre Covid”, a declarat ea.

„Am fost internati la Spitalul „Victor Babes” de la inceput. In cazul sotului, lucrurile s-au intamplat mult mai grav. A fost o mare supriza. Asa cum se gandesc tot mai multi, aceasta boala e facuta de cei cu alte boli. Alex, care are 50 de ani, fara nicio boala cronica, care face sport, a facut cea mai grava forma dintre noi trei”, a explicat Andreea Esca.

Un moment dificil pentru prezentatoarea TV, a fost internarea la Terapie intensiva a sotului ei, Alex Eram.

„Cand mi-a spus Aris ca pe tata l-au dus la terapie intensiva, nu intelegeam cum a putut ca organismul unui om atat de puternic sa cedeze. Plamanii lui au cedat intr-un timp extrem de scurt. A avut nevoie de ventilatie mecanica. Cat a putut sa mai vorbeasca mi-a spus: „Nu mai pot!”. Din pacate, situatia se agrava si la un moment dat, mi-a scris un mesaj: „Nu stiu ce sa fac, mi se propune sa fac transfuzie de plasma”. S-a intamplat acest lucru si am facut foarte bine pentru ca a inceput sa se imbunatateasca considerabil starea de sanatate”, a povestit Esca.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro