DE CE NU POATE FACE DELIA COPII.

Delia Matache este una dintre vedetele de la noi care, desi a implinit 38 de ani, nu are un copil. Vedeta este casatorita de opt ani cu omul de afaceri Razvan Munteanu.

In 2018, vedeta a fost surprinsa in timp ce efectua o vizita la o clinica de fertilizare din centrul Capitalei. Problema tratamentelor de specialitate este una veche in cazul Deliei. Potrivit unor declaratii facute de mama acesteia, in anul 2017, cantareata a mai apelat la clinicile de fertilizare, insa fara rezultat.

Gina Matache a povestit, in cadrul unei emisiuni de televiziune, despre faptul ca artista a apelat la aceasta varianta pentru a deveni mama cat mai curand.

„In tinerete ramaneam insarcinata si daca beam apa, insa Delia nu poate. Iti dai seama ca nu am facut tratamente cum incearca ea acum… si nu se poate, nu vezi? Pe vremea aia nu erau asa, d-astea. S-a saturat si ea sa fie intrebata cand face un copil”, a marturisit Gina Matache, in februarie 2017, la emisiunea „Rai da’ Buni”, de la Antena Stars.

loading...
Jurata de la iUmor si sotul sau, Razvan Munteanu s-au casatorit in anul 2012, insa daca despre celebra cantareata fanii stiu tot, deoarece aceasta este o fire foarte deschisa, nimeni nu prea stie cu ce se ocupa sotul Deliei. Ei bine, Razvan Munteanu, pe langa faptul ca este impresarul Deliei este si un prosper om de afaceri care castiga sume frumoase de bani. El detine mai multe localuri in Centrul Vechi al Capitalei.

Cei doi s-au intalnit prima data intr-un club pe care Razvan Munteanu il manageria. Sotul Deliei a povestit intr-un interviu mai vechi ca a fost dragoste la prima vedere si ca a incurajat-o inca de la inceput in cariera sa muzicala, ba mai mult i-a devenit si manager din dorinta de a fi mai aproape de ea si de a o ajuta si mai mult.

”Venise la un karaoke intr-un club de-al meu, acolo unde ne-am si cunoscut. In doi ani ne-am casatorit, in acel moment eu nu aveam treaba cu muzica, dar mi-am dat seama ca este nevoie sa se creeze ceva in jurul ei. La inceput am incurajat-o sa isi formeze o echipa si, usor-usor, am inceput si eu sa ma implic in echipa asta”, povestea Razvan, care intre timp, a devenit managerul artistei.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro