Liviu Teodorescu – Ce Te Faci? (single nou si videoclip)

Liviu Teodorescu lanseaza piesa „Ce te faci?”, a treia piesa din LiTE Moments vol.3. Dupa primele doua piese, ce au fost lansate la cate doua saptamani distanta, Liviu Teodorescu lanseaza acum, dupa alte doua saptamani, a treia piesa, cea care incheie volumul de anul acesta.

Fiind un artist versatil, dupa cum il stim, Liviu Teodorescu a trecut prin stiluri diferite in cadrul volumului 3 al LiTE Moments; incepand cu prima piesa „Multumesc” – o balada pe ritmuri de vals, urmand a doua piesa „Lacrimile” – pe ritmuri rock si ajungand la a treia piesa „Ce te faci?” – ritmata, cu influente reggae.

„Ce te faci?” incheie al treilea an consecutiv de LiTE Moments, un proiect de suflet pentru Liviu Teodorescu, pe care il pregateste in fiecare vara si care consta in cate trei sau patru piese lansate la diferenta de doua saptamani, fiind un proiect unic in Romania.

De-a lungul celor trei ani, numeroase piese lansate in cadrul proiectului LiTE Moments s-au facut remarcate si au devenit piese nelipsite de la concertele artistului, iubite si fredonate de toata lumea. Printre aceste piese se numara „Prefa-te”, „Toate Momentele” sau „Nu e treaba ta” si multe altele.

loading...
Versurile, muzica si productia piesei sunt realizate integral de Liviu Teodorescu, iar mix & masterul a fost realizat de Max Kissaru. Videoclipul a fost filmat la Gradina Botanica, la fel ca cele doua anterioare si au fost regizate de catre Loyal Trip Cartel, toate pastrand aceeasi nota, cum s-a procedat si in cazul primelor doua volume.

Liviu Teodorescu este, cu siguranta, una dintre cele mai bune voci masculine din Romania, piesele sale au milioane de vizualizari pe YouTube, iar contul lui de Instagram numara peste 705 mii de urmaritori. Artist si compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat in industria muzicala odata cu aparitia in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei”. De atunci a lansat numeroase hit-uri si are propriul studio de productie muzicala, LiTE Music. „Fanele”, „Esti Piesa”, „Obsesie”, „Lista de Pacate” sau „Asculta” sunt doar cateva dintre piesele care au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro