NOSFE feat. Raluka – File de poveste (single nou si videoclip)

NOSFE si Raluka reinterpreateaza povestile de dragoste din basmele copilariei prin piesa “File de poveste”. Fiecare poveste de dragoste tinde sa depaseasca granitele realului, iar cei doi artisti surprind perfect trecerea in imaginar prin aceasta colaborare muzicala.

Unul dintre cei mai completi artisti din zona urbana, NOSFE a cunoscut succesul atat ca parte din Satra, unde este poreclit Unchiul BENZ, cat si datorita unor hit-uri precum “Condimente” (feat. Ruby), “Dai” si “Filme cu noi” (Alina Eremia feat Nosfe). A debutat cu un stil clasic de Hip Hop sub numele de Nosferatu, evoluand rapid cu fiecare album lansat, adaugand si imbinand perfect elemente din alte genuri cu muzica sa.

Raluka, una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicala autohtona, s-a facut remarcata publicului romanesc o data cu lansarea primului single alaturi de Dj Sava, “Sweet Love”, hit-urilor lansate alaturi de Connect-r si Dj Sava , #Aroma, #Ilikethattrompet precum si prin intermediul single-urilor lansate solo. Raluka nu trece neobservata datorita timbrului special si al show-ului pe care artistia il face de fiecare data cand se urca pe scena.
loading...
“File de Poveste este dedicatia mea pentru toate tipele cu care m-am vazut macar o data pe ascuns. Raluka nu stie de cat timp imi doream sa facem piese, dar am asteptat momentul de poveste, de “File de Poveste”, mai bine spus. Sincer, mi-as dori ca aceasta poezie sa ajunga la sufletul cuplurilor care se afla in impas, si al celor care au suferit cel putin o data din dragoste.” – NOSFE despre “File de poveste”

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro