The Motans lanseaza albumul „My Rhythm & Soul”

The Motans prezinta cel de-al doilea album din cariera sa care se numeste „My Rhythm & Soul” si include 12 piese compuse de artist si produse de Alex Cotoi, Viky Red, Marcel Botezan & Sebastian Barac, Vlad Lucan, Vladimir Coman, Achi Petre.

Pe acest album se regaseste si colaborarea cu Irina Rimes, super hitul „Poem”, dar si un feat. atipic, cu Marea Neagra. Diferit este si intro-ul albumului care este integral torsul unei pisici.

Tracklist:

INTRO

  1. INAINTE SA NE FI NASCUT

  2. ANI LUMINA

  3. MARATON

  4. INVITAT

  5. POEM feat. Irina Rimes

  6. INTAMPLATOR

  7. JACKPOT

  8. BINE INDISPUS

  9. MR. TORT

  10. SPIRIT ATEIST

  11. VALURI MARI

  12. SAINT LONELINESS feat. Marea Neagra

„M-am gandit mult cum as putea descrie acest album, dar mi-am dat seama ca nu mai e nevoie sa vorbesc despre piese pentru ca ele vorbesc de la sine. Cred ca cel mai important lucru pe care ar trebui sa il spun acum legat de album este MULTUMESC. Multumesc familiei The Motans, acelor oameni care au fost alaturi de mine si de intreaga echipa in tot acest timp, multumesc pentru fiecare zambet, cuvant de incurajare, pentru dragostea si emotiile pure si atat de frumoase pe care, credeti-ma, ca le-am simtit din plin! Multumesc oamenilor cu care am lucrat la acest album, celor cu care cant aceste piese live si oamenilor din spatele cortinei care fac ca lucrurile din fata sa se intample. Va multumesc!” a declarat The Motans.

Albumul poate fi achizitionat in format fizic pe themotans.ro si carturesti.ro (pre-sale de pe 13 august, cu livrare posibila de pe 18 august), iar de pe 18 august si in magazinele Carturesti. Include un booklet cu versurile pieselor, iar grafica este creata de Hardtask (Andrada Udrea).

loading...
„My Rhythm & Soul” este disponibil pe YouTube in acest playlist.

The Motans (Denis Roabes) este un artist foarte cunoscut in peisajul muzical romanesc. Melodiile sale sunt captivante si pline de semnificatie, iar live-urile trezesc emotii puternice in randul fanilor. The Motans reuseste sa surprinda publicul cu fiecare lansare, dezvoltand o relatie cu adevarat profunda cu acesta.

The Motans scrie si compune pentru multi alti artisti precum INNA, Antonia, Alina Eremia, Irina Rimes si Mark Stam. In 2019, The Motans a sustinut un concert sold-out pentru prima data la Arene Romane in fata a 5.000 de fani. Artistul a avut intotdeauna darul muzicii, iar melodiile sale au ajuns mereu pe primele locuri in topurile muzicale romanesti.

Printre cele mai indragite piese ale artistului, se numara: „Poem” feat. Irina Rimes cu aproape 45 de milioane de vizualizari, „Inainte sa ne fi nascut” cu peste 20 milioane de vizualizari, „Jackpot” cu peste 24 de milioane, „Versus” cu peste 27 de milioane de vizualizari.

Denis Roabes a lansat la inceputul lunii august 2019 proiectul „BursaTheMotans” – destinat tinerilor care sunt pasionati de domeniul pe care si l-au ales, dedicati si seriosi in ceea ce-si propun sa faca. In urma unui amplu proces de recrutare, 5 tineri vor primi burse de studiu lunare.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro