What’s UP & Boier Bibescu – A (single nou si videoclip)

Vara asta este anotimpul super colaborarilor pentru What’s UP! Dupa ce a facut echipa cu Doddy, SHIFT, Aspy si Boier Bibescu pentru „Ochelarii” si a lansat piese de succes alaturi de Jador si Dima, What’s UP colaboreaza din nou cu Boier Bibescu. Compus de catre cei doi artisti, „A” este single-ul care iti ramane intiparit in minte de la prima vocala, iar clipul vine cu imagini bold si provocatoare ce intregesc vibe-ul piesei.

In urma cu o saptamana, What’s UP a lansat „La rau si la bine”, o piesa insotita de un videoclip alb negru, inspirat parca din filmele cu gangsteri, dar si „Du-ma unde vrei”, alaturi de Dima Trofim. In urma cu trei saptamani, artistul a lansat impreuna cu Jador „Ce n-as da”, single ce a ocupat prima pozitie in Trending si a adunat peste 9 milioane de vizualizari pe YouTube.

What’s UP este unul dintre cei mai importanti artisti din Romania care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale si au adunat zeci de milioane de vizualizari pe YouTube. Cel mai de succes single al cantaretului este „La tine”, single ce are peste 36 de milioane de vizualizari pe YouTube. A colaborat de-a lungul timpului cu artisti precum Andra, JO, Ruby, Arando Marquez & MRB, Satra B.E.N.Z., Ioana Ignat, Kio, Shift, DJ Sava, AMNA si multi altii.
loading...
Boier Bibescu a facut un obicei din a-si produce si compune propriile single-uri, iar de-a lungul timpului a colaborat cu numerosi artisti precum Khalif, Alex Velea, Anda Adam, LLP, Theo Rose, John Baiat Bun, Rashid, Stress si a lansat piese precum „Imi e dor”, „Stare de Show” si „Noi 2″, care au cucerit mediul online si au strans milioane de vizualizari pe YouTube.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro