Bianca Dragusanu nu mai sufera dupa Alex Bodi! Blondina a cucerit un milionar.

Bianca Dragusanu si-a gasit consolarea in bratele altui barbat, dupa despartirea de Alex Bodi. Frumoasa blondina a cucerit un alt milionar.

La scurt timp dupa despartirea de Alex Bodi, Bianca Dragusanu s-ar fi cuplat cu un renumit milionar turc. Este vorba despre fostul iubit al Ioanei Filimon. Cei doi nu au stat mult sa-si revina dupa separare. Atat Alex, cat si Bianca si-au gasit rapid consolare in bratele altor persoane.

In timp ce fostul partener al vedetei s-a intors in bratele fostei iubite, Daria Radionova, Bianca a fost surprinsa, serile trecute, alaturi de renumitul milionar turc Cengiz S?klaroglu. Acesta a mai avut relatii cu vedete din Romania. Ioana Filimos si Otilia Bilionera fiind cele mai cunoscute relatii esuate ale milionarului.

Bianca Dragusanu si Cengiz S?klaroglu s-au apropiat rapid unul de celalalt. Blondina a fost in Turcia, unde ar fi petrecut in compania celebrului milionar. Dupa cum reiese din postarile acestora de pe Instagram,cei doi au vizionat impreuna filmul „365”, pelicula care a facut senzatie pe renumita platforma „Netflix”.

loading...
Mai mult, Bianca s-a fotografiat in una dintre masinile de lux ale turcului. Cengiz S?klaroglu i-ar fi pus la dipozitie blondinei o masina cu sofer, dar si un buget maricel pentru a „colinda” cateva magazine de top, informeaza Cancan.ro.

Daca in urma cu doar cateva zile Bianca anunta ca relatia ei cu Alex Bodi s-a sfarsit si a apus accent pe faptul ca de aceasta data este definitiv, acum obervam ca Alex Bodi vorbeste despre fosta lui in mod public, si nu intr-o maniera onorabila!

„Da, este adevarat. Ieri am decis sa pun punct relatiei mele cu Alex Bodi. Vreau sa-i multumesc pentru relatia frumoasa pe care am avut-o, dar decizia este definitiva. Nu intentionez sa ma mai reintorc la aceasta decizie. Din acest moment as vrea sa nu mai fiu asociata cu niciun fel de actiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat blondina.

In sectiunea de comentarii de la o postare, mai multi fani au intrat in vorba cu el, bineinteles, subiectul fiind Bianca, iar Alex Bodi nu s-a sfiit sa le raspunda. Un internaut i-a lasat comentariu la aceeasi postare, cu privire la Bianca Dragusanu.

„Vezi ca e disperata. se tot pozeaza prin aeroport, hotel, masina inchiriata” si-a vandut doua poseste”; ar trebui sa ii transferi si ei bani, ca dupa o ai pe constiinta”; ti-a lasat si un mesaj”; yes, you find me”., a fost mesajul unui alt fan, de pe Instagram.

Alex Bodi a raspuns cu un mesaj care era extrem de taios: „Ea cauta singura barbatii la domiciliu. Cu mine nu mai are ce cauta”, a scris afaceristul.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro