BIANCA DRAGUSANU SI ALEX BODI SI-AU SPUS ADIO!

Unul dintre cele mai controversate cupluri din showviz-ul romanesc s-a destramat. Bianca Dragusanu a deci sa pun punct relatiei cu Alex Bodi. Vedeta sustine ca despartirea este definitiva si nu mai exista cale de intoarcere.

Bianca Dragusanu si Alex Bodi au avut o relatie cu suisuri si coborasuri, presarata cu o serie numeroasa de despartiri si impacari. Desi in ultima perioada parea ca totul merge foarte bine intre ei, se pare ca inevitabilul s-a intamplat si au ajuns, din nou, la despartire.

Potrivit spynews.ro, Bianca Dragusanu este cea care a decis ca totul trebuie sa se opreasca. Blondina s-a despartit de Alex Bodi exact in ziua in care implineau doi ani de relatie. Desi a mai facut acest lucru de cateva ori, de data aceasta sustine ca decizia este definitiva si nu mai exista cale de impacare.

„Ieri, pe 1 septembrie, cand am implinit 2 ani de relatie am decis sa pun punct. Ieri am decis sa pun punct relatiei mele cu Alex Bodi. Vreau sa-i multumesc pentru relatia frumoasa pe care am avut-o, dar decizia este definitiva. Nu intentionez sa ma mai reintorc la aceasta decizie. Din acest moment as vrea sa nu mai fiu asociata cu niciun fel de actiune pe care o face Alex Bodi”, a declarat Bianca Dragusanu, pentru sursa citata.

loading...
Bianca Dragusanu a declarat ca lucru ce a determinat-o sa ia aceasta decizie a fost faptul ca in relatia lor nu exista comunicare. Se pare ca cei doi nu se intelegeau, iar comunicarea era defectuoasa. De acum Bianca este o femeie libera si priveste increzatoare spre viitor.

„Ii doresc tot binele din lume, dar am decis sa ne despartim. Sunt din acest moment o femeie libera, independenta, o femeie pe picioarele ei, o femeie fericita. Nu regret aceasta decizie, asa ca, eu consider ca asa este mai bine. Am decis sa ne despartim pentru ca avem o comunicare defectuoasa”, a mai spus vedeta.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro