SIMONA HALEP NU SE MAI INTELEGE CU PARINTII EI.

Simona Halep si parintii sai, Stere si Tania, sunt loviti de probleme. Se pare ca familia sportivei nu este deloc de acord cu relatia pe care fiica sa o are cu Toni Iuruc.

Omul de afaceri bucurestean are mai in varsta decat Simona si este divortat, un lucru mai putin obisnuit in lumea aromanilor. Desi s-a impus la Roma si, cel mai probabil, va deveni din nou numarul 1 mondial, constanteaca traieste cu gandul ca parintii sai nu ii accepta iubitul, iar acest lucru ar putea face casatoria celor doi.

Simona si Toni s-au cunoscut intr-un club si a fost dragoste la prima vedere, scrie ziare.com. Toni Iuruc este var cu patronii lantului de cluburi si restaurante Fratelli, acoilo unde el si Simona Halep au facut cunostinta. Potrivit surselor, Simona Halep si iubitul sau fac planuri de casatorie, insa parintii tenismenei nu sunt incantati de relatia fiicei lor.

Simona Halep a fost ceruta in casatorie de sotie de Toni Iuruc, in octombrie anul trecut. La 28 de ani, tenismena este pregatita sa isi intemeieze o familie alaturi de barbatul cu origini machidonesti.

loading...
“Se vor casatori, la anul, in luna septembrie, dupa ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanta si, normal, va fi organizat conform tuturor traditiilor machedonesti”, declarat apropiat al familiei tenismenei atunci. Dar, cei doi indragostiti au fost nevoiti pana la urma sa isi anuleze planurile din cauza pandemiei de coronavirus.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro