Smiley s-a intors la prima lui pasiune.

Smiley este unul dintre cei mai apreciati artisti din Romania. Cunoscut pentru cele mai mari hituri in industria muzicala, el are o cariera si in cinematografie. Dupa ce a ramas fara emisiunea „Vocea Romaniei”, unde era jurat, Smiley le pregateste fanilor o mare surpriza.

Smiley are toate motivele sa inceapa noi proiecte si sa castige si mai multi bani decat o face deja. In cateva luni va deveni tatic pentru prima oara, iar lucrul acesta il motiveaza si mai mult. De curand, artistul a acceptat mai multe proiecte interesante.

Desi anul acesta emisiunea pe care o prezenta alaturi de Pavel Bartos nu va avea loc, Smiley nu duce lipsa de joburi. Mai mult, el revine in cinematografie si se pregateste de preselectiile concursului de talente. Astfel ca, din 8 septembrie va insoti caravana care va ajunge la Constanta, Galati, Iasi, Craiova, Timisoara si Cluj-Napoc, conform Click.ro.

Smiley, in varsta de 37 de ani, a devenit cunoscut si pentru aparitiile din filme. Pana in acest moment, el a filmat pentru cateva episoade in peliculele „Selfie”, „Oh, Ramona!” si „Nasa”, dar si un rol principal in serialul „Cu un pas inainte”, unde a cantat si a dansat cateva sezoane.

loading...
El a mai jucat si in „Un film Simplu”, dar si in „Triplusec”. Vara aceasta, Smiley a lucrat la un alt proiect numit „Legati”, impreuna cu o echipa de multi tineri entuziasti, actori si solisti, in frunte cu Iura Luncasu de 45 de ani, care a regizat „In familie”, „Pariu cu viata” si „Profu”. Momentan, n se cunosc mai multe detalii despre acest film.

Dupa finalizarea preselectiilor emisiunii de talente, Smiley nu va avea nicio pauza. Artistul va incepe filmarile pentru un film de comedie . „In cateva zile ne vom apuca din nou de filmat pentru comedia dramatica cu final pozitiv „O data pentru totdeauna”, in care Smiley va avea rolul principal. Am lucrat bine impreuna cu el vara aceasta si mai facem un poiect in care vor mai juca actori precum Ada Gales, Cosmin Natanticu, Augustin Viziru, Sali Levent si Adelina Pestritu intr-un rol mai mic. Stiti ca eu lucrez cu multe vedete pe roluri secundare si imi place asa. Am terminat si sezonul doi din „Profu” de la Pro TV. Cu noile reguli si reglementari vom vedea cand vor ajunge in cinematografe cu proiectele terminate insa vom astepta. Am si eu o strategie si vom vedea ce se va intampla”, a declarat Iura Luncasu, pentru site-ul Click.ro.

Emisiunea „Chefi la cutite”, pe care o prezinta Gina Pistol, revine pe micile ecrane. Incepand cu data de 7 septembri, juratii Catalin Scarlatescu, Florin Dumitrescu si Sorin Bontea se vor intrece intr-un concurs nebun culinar. „Legati-va centurile de siguranta, trageti aer in piept si pregatiti-va! Incepand cu luni revenim in casele voastre! Trei editii pe saptamana: luni, marti si miercuri. Promit c-o sa va placa mult! Asa fain este noul sezon ”Chefi la cutite!”, a scris ea, pe conturile sociale.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro