Andreea Marin, din nou insarcinata? Vedeta a spus adevarul

Ce spune Andreea Marin despre venirea pe lume a unui bebelus. Ce parere are frumoasa vedeta despre o noua sarcina.

De ani de zile, Andreea Marin isi doreste sa devina mama pentru a doua oara. Din pacate, acest lucru nu s-a intamplat, insa frumoasa vedeta are rabdare si spera va acest vis sa devina realitate cat mai repede.

De mai multi ani, Andreea Marin traieste o frumoasa poveste de dragoste cu un consul, cu care s-a si mutat. Vedeta a dezvaluit ca nu este insarcinata in acest moment si ca, in cazul in care un bebelus ar aparea neplanificat, l-ar primi cu bratele deschise.

“Da, as mai avea rabdare cu un copil! De ce nu? E cea mai frumoasa perioada din viata unei mame. Nu e usor, dar nici o povara. Iubirea pentru copilul meu e mai presus de orice.”, a declarat aceasta pentru click.ro.

loading...
Andreea Marian a mai fost intrebata daca tine o dieta speciala pentru a-si mentine silueta. Vedeta a explicat ca incearca sa aiba o alimentatie echilibrata si ca face cate o cura de detoxifiere de cateva ori pe an.

“Acum mananc echilibrat doar, dar imi doresc sa reusesc sa ajung la o cura de detoxifiere in curand, macar cateva zile. O data sau de doua ori pe an, imi reseteaza organismul si e foarte bine.”, a declarat pentru aceeasi sursa.

Cand a fost intrebata care este secretul stralucirii sale, Andreea Marin a avut un raspuns extrem de simplu, dar care spune multe despre frumoasa vedeta:

„Tot iubirea e de vina, negresit. Ma simt iubita si pretuita. Adrian e de vina”, a mai spus Andreea.

Din relatia cu Stefan Banica, Andreea Marin are o fetita adolescenta, insa vedeta este extrem de apropiata si de Radu, fiul cel mare al fostului sau sot.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro