Antonia, gravida pentru a patra oara?

Antonia si Alex Velea asteapta inca un copil? Cum s-au dat de gol cei doi.

Antonia si Alex Velea au o familie implinita si sunt intotdeauna foarte uniti. Ei au impreuna doi baieti: Dominic si Akim. Se pare ca cei doi isi doresc sa isi mareasca in continuarea familia. Alex Velea a postat in urma cu putin timp un mesaj pe pagina lui de Instagram, care poate fi foarte usor interepretat.

Cantaretul a postat o fotografie neagra la sectiunea de InstaStory, insa ceea ce atarge atentia este emoji-ul folosit de artist: o femeie gravida. Antonia a transmis si ea un mesaj cu subinteles pe pagina sa de Instagram, in acelasi timp cu iubitul ei. „It’s so beautiful when you don’t put effort into it” („E atat de frumos atunci cand nu depui efort”), a scris frumoasa vedeta.

Antonia este cea mai fericita atunci cand este alaturi de copiii ei, semn ca nu este o surpriza daca este gravida pentru a patra oara. In ultimele sale fotografii de pe pagina ei de Instagram, frumoasa romanca nu si-a mai afisat asa de des abdomenul bine lucrat la sala. Nici activitatea ei pe retelele de socializare n-a fost la fel ca inainte, semn ca pregateste o surpriza pentru fanii ei…sau isi dedica timpul pentru familia ei.

loading...
Intr-una dintre cele mai recente fotografii postate pe Instagram, Antonia este imbracata intr-o rochie provocatoare, de culoare neagra. Desi este larga in zona abdomenului, rochia creeaza impresia ca vedeta ar incerca sa ascunda o burtica de gravida.

Mario Fresh si Lino Golden au ajuns la decizia de a nu mai colabora cu Alex Velea. Antonia, iubita lui Alex Velea, a vorbit pentru prima data despre intregul scandal.

„Va rog sa nu va mai lasati pacaliti de «dramele» si «victimizarile» care circula online… sunteti extrem de naivi. Educatia, Bunatatea si Respectul au lipsit, PUNCT! Ah, si sa nu uitam MODESTIA! Mai departe, trageti voi o concluzie. Probabil, doar adultii si oamenii cu mintea la cap vor intelege. Niciodata sa nu tolerati aroganta si sa nu uitati de unde ati plecat, si cine v-a ajutat sau sa tradati oamenii care au fost langa voi demult… este cel mai josnic gest. Nu va mai pierdeti timpul online cu rautati, cand, de fapt, se intampla lucruri grave rau in jurul nostru si in lume care trebuie sa ne preocupe (…)” este un mesaj postat de Antonia.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro