BIANCA DRAGUSANU A SEMNAT UN CONTRACT CU UN POST DE TELEVIZIUNE

Bianca Dragusanu a semnat un contract cu un post de televiziune din Romania, potrivit declaratiilor facute astazi! Creatoareade moda a dezvaluit ca, in cadrul emisiunii care va rula in curand la TV, va face dezvaluiri picante din viata privata. Noul proiect din lumina reflectoarelor vine la mai bine de doi ani dupa ce si-a incheiat colaborarea cu sefii de la Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau langa mine”.

Fosta prezentatoare de la Kanal D a anuntat azi pe Instagram Stories ca urmeaza sa apara intr-o anumita emisiune, unde va face dezvaluiri de senzatie despre viata privata. Mai mult, ea a subliniat ca va veni si cu dovezi. Deocamdata, Bianca Dragusanu nu a precizat pe ce program va rula show-ul, insa, unii dintre fanii sai se gandesc ca va vorbi si spre episodul traumatizant petrecut luna trecuta. Vedeta a fost surprinsa in exclusivitate de paparazzii CANCAN.RO la scurt timp dupa ce Alex Bodi a snopit-o; cand au ajuns la vila afaceristului, ea a avut nevoie de ajutor ca sa poata sa paseasca.

“In curand, o sa ne vedem live, aproape in fiecare zi la un anumit post de televiziune, unde eu o sa va povestesc detalii picante din viata mea personala. O sa fac unele dezvaluiri, exact asa cum v-am spus si zilele trecute, in care o sa vin cu dovezi si o sa distrug codita multor «ciupercute» aparute dupa ploaie. Sa vedeti cand o sa inceapa telenovela pe TV! Dar, nu va dau mai multe detalii, ca stiu ca o sa fiti cu ochii pe mine in fiecare seara. Ma rog, dimineata, cand se difuzeaza emisiunea. O sa fiti cu ochii pe mine! Si pe telenovela vietii mele, pentru ca Bianca are telenovela in viata ei. E un fel de Game of Thrones, dar regina nu moare niciodata! (…). Game of Thrones, cu mama dragonilor care nu moare (…). Aici, castiga, pentru ca e corecta, e asumata. (…). Da, facem o telenovela despre viata reala a mea”, a declarat fosta sotie a lui Alex Bodi intr-un filmulet urcat pe Instagram Stories.

Intr-un alt mesaj video transmis in aceasta seara, inainte sa se intoarca acasa, unde e asteptata de fiica si mama sa, fosta sotie a lui Victor Slav a mai anuntat: “Maine ma duc la Teo si marti, fly away (n.r.: am un zbor)”. In timpul declaratiilor, creatoarea de moda nu a dezvaluit ce destinatie a ales dupa ce va parasi din nou Romania.

loading...
Va reamintim ca tot luna trecuta, la cateva zile de la bataia incasata, Bianca Dragusanu a fost invitata lui Catalin Maruta; ea a mers impreuna cu fostul partener, insa, atunci cand au fost rugati sa comenteze imaginile din ziua in care a fost traumatizata, vedeta a rabufnit.

Bianca Dragusanu s-a nascut pe 6 martie 1982 in Hunedoara. Ea si Victor Slav s-au cununat civil pe 6 septembrie 2013, la Starea Civila a Sectorului 3 din Bucuresti. Nunta au facut-o pe 29 septembrie 2013, iar nasi au fost Nicoleta Luciu si sotul ei, Zsolt Csergo. La cateva luni dupa ce au devenit sot si sotie, in 2014, au divortat.

Ulterior, Bianca Dragusanu si Victor Slav si-au reluat relatia in secret, dupa care blonda a facut totul public. Vedeta i-a daruit o fiica prezentatorului TV. Sofia Natalia a venit pe lume pe 26 septembrie 2016. Bianca Dragusanu are un atelier de croitorie, de unde ies adevarate capodopere vestimentare. La sfarsitul lunii iulie 2018, vedeta si-a incheiat colaborarea cu postul de televiziune Kanal D, unde a moderat emisiunea “Te vreau langa mine”. La acel moment, ea a fost inlocuita cu Andreea Mantea.

Fosta prezentatoare de la Kanal D s-a casatorit civil cu Alex Bodi pe 1 august 2019, iar ceremonia a fost organizata in mare secret – parintii vedetei nu stiau nimic despre planurile sale. Bianca Dragusanu a divortat de afaceristul extravagant din Medias la notar pe 10 martie 2020. Ulterior, ei s-au impacat, desi milionarul s-a afisat o vreme cu Daria Radionova.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro