Fiul lui Adrian Mutu a implinit 18 ani! „Ai devenit un barbat adevarat”

Mario, fiul fostului jucator de fotbal Adrian Mutu, a implinit azi, 9 septembrie 2020, 18 ani. Tanarul este copia fidela a tatalui sau.

„La multi ani, baiatul meu ?! Ai crescut si ai devenit un barbat adevarat. Te iubesc! Niciodata nu renunta la visurile tale si sigur, intr-o zi, se vor realiza.

Mi-ai aratat inca din prima secunda de cand te-ai nascut ca esti ambitios si un luptator. Happy 18th b’day!”, a scris antrenorul de fotbal, in mediul online.

Intre anii 2001 si 2003, Adrian Mutu a fost casatorit cu actrita Alexandra Dinu, mama lui Mario.

Mai tarziu, din 2005 pana in 2013, sportivul a fost casatorit cu femeia de afaceri Consuelo Matos Gomez. Fostul cuplu are impreuna doua fiice, Adriana (14 ani) si Maya (12 ani).

loading...
In prezent, sportivul traieste o frumoasa poveste de dragoste alaturi de Sandra Bachici, mama celui de-al doilea fiu al lui, Tiago (3 ani).

Sandra si Adrian Mutu s-au mutat in Abu Dhabi in vara anului 2018, dupa ce sportivul a acceptat sa antreneze echipa de tineret a clubului de fotbal Al Wahda.

Sandra si Adrian s-au casatorit religios in luna octombrie a anului 2017, cununia avand loc in Biserica Sf. Spiridon Nou, din Capitala.

Nasii celor doi sunt selectionerul Cosmin Contra si sotia acestuia Alina. Petrecerea a avut apoi loc intr-un restaurant din centrul Bucurestiului.

sursa: avantaje.ro

Comenteaza articolul

comments

loading...

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro