Oana Zavoranu va fi mamica?

Oana Zavoranu a facut anuntul mult asteptat. Vedeta a vorbit despre sarcina. Va fi mamica pentru prima data?

Oana Zavoranu este una dintre cele mai controversate vedete din showbiz-ul romanesc, care a devenit extrem de apreciata datorita felului ei de a fi, vulcanic, dar foarte sincer. Vedeta nu s-a sfiit niciodata sa spuna lucrurilor pe nume, indiferent de situatia in care a fost pusa.

De-a lungul anilor, bruneta a fost intrebata in repetate randuri cand va veni ziua in care va deveni mamica, mai ales ca aceasta este casatorita de cativa ani cu sotul ei, Alex Ashraf, alaturi de care traieste o frumoasa poveste de iubire, bazata pe incredere si sinceritate, cel putin asa sustin cei doi indragostiti. Ei bine, desi in trecut declarau ca nu s-au hotarat daca sa devina parinti sau nu, iata ca ultimele lor dezvaluiri demonstreaza contrariul.

Recent, Oana Zavoranu si sotul ei se aflau intr-un magazin de pantoni, acolo unde, in timp ce sotia lui proba mai multe perechi de incaltaminte, Alex a decis sa faca un live, iar printre intrebarile fanilor a venit si cea despre sarcina.

loading...
Cei doi au raspuns fara sa stea pe ganduri. Ba chiar la un moment dat, sotul Oanei a dat de inteles ca bruneta ar avea burtica. Desi a fost doar o gluma, cei doi au spus ca isi doresc un copil si au vorbit mai multe despre acest subiect.

Alex: Eu am zis ca vreau fata, sa nu am concurenta, sa stea cu mama. Pe cand un copil? Stati si veti vedea. Ai burtica?

Oana: Da, puiule, nu mai pot. Sunt intr-o burta toata

Alex: Nu, ca vrem. Vrem amandoi un bebe. Oana vrea baiat, eu vreau fata

Oana: Eu vreau baiat, pentru ca baietii sunt pentru mame. Si fetele sunt pentru tati

Alex: Eu vreau fata sa o streseze pe mami

loading...
„Uite ca nu vreau ,ca nu e momentul inca, ca nu simt sii ca nu e treaba voastra.Ok ? Intrebare mega comunista si impertinenta ?, zilnic pusa! ?. Ma si vedeti pe MINE facand sondaje in randul populatiei „Cand credeti ca ar trebui sa am si eu copii?”?.

Faptul ca impartasesc cu voi multe din viata mea, nu inseamna ca vorbim si despre ce trebuie fac eu in patul meu. Si in mod constant, intrebarea asta vine numai de la taranci inapoiate, care cred in mintea lor ca scopul vietii este sa faci 100 de copii, sa stai numai calare zi si noapte si sa te falesti dupa cu ei !?”

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro