Dan Bittman, atac la Iohannis si Orban

Dan Bittman ii considera vinovati pe presedintele Klaus Iohannis si pe Ludovic Orban pentru numarul mic al romanilor care au votat la alegerile parlamentare din 6 decembrie.

Dan Bittman a lansat acuzatii grave dupa alegerile parlamentare. Cantaretul spune ca de vina pentru numarul mic de romani care au votat duminica trecuta sunt autoritatile, in special presedintele Klaus Iohannis.

„Anul asta, nu am vrut sa ratez votul. Eu am spus ca vor scadea in perioada alegerilor, dar sa stiti ca absenteismul a venit din vina celor care ne-a speriat atat de mult in luna premergatoare, pentru ca, daca nu aparea presedintele zi de zi, seara de seara, sa ne spuna tot felul de nazdravanii, sau primul-ministru, sau toti cei reponsabili, domnul Arafat, si asa mai departe.

Oamenii nu ar fi fost atat de speriati. Eu inteleg ca multi au preferat sa stea in casa de frica de a nu lua virusul. Degeaba scad cifrele cu doua-trei zile inainte de alegeri. Timp de o luna ti s-a activat in minte ca e destul de groasa treaba, si atunci sa nu ne mire absenteismul. Asta o spun pentru cei care se mira de rezultate, sau se mira de absenteism.

loading...
Nu ma mai mira nimic! De un an de zile asist la o gramada de lucruri neobisnuite

Incep sa ma obisnuiesc si eu cu ele, dar mi se pare ciudat. Va intreb si pe dumneavoastra: Nu vi se pare ciudat ca am ajuns sa votam niste guverne si niste guvernani, dupa care incepem in instante, sau sa iesim in strada sa ne luptam cu aceste guverne?

Adica, ce rost are sa mai votam daca stim din start, ca vine pandemia peste noi, ca masurile luate sunt proaste si acum trebuie sa intram in instante si sa ne judecam. La ce sunt bune guvernele? Iertati-ma ca va intreb, dar eu pun problema mai adanc.

Am putea sa asistam in urmatorii ani la niste schimbari de situatie absolut grave.

Am senzatia ca deja, daca tot e pusa sub semnul intrebarii democratia, am putea sa asistam in urmatorii ani la niste schimbari de situatie absolut grave. Aceste masuri sunt luate impotriva bunului mers al vietii, pentru ca, de aia se fac acuma cozi, de aia o sa se spuna, a, pai, ati iesit, v-ati imbulzit in magazine, de aia aveti COVID in continuare, si atunci, toate masurile astea sunt luate fara cap. Fara niciun fel de noima. De fapt, asta ma deranjeaza cel mai mult, cat si de asta protestez asa linistit, ca nu e un protest violent”, a spus Bittman la Antena 3.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro