Inna isi doreste copii cu Deliric?! Ce a declarat cantareata

Inna si Deliric formeaza un cuplu de ceva timp si acest lucru nu mai este un secret. Inna a facut cateva declaratii referitoare la iubitul ei.

Inna este una dintre cele mai iubite artiste din Romania si atunci cand s-a aflat ca iubitul ei este Deliric, toata lumea a fost in extaz. Cantareata nu rateaza niciun moment pentru a vorbi despre rapper.

Inna si Deliric formeaza la momentul actual cel mai iubit cuplu din showbiz-ul romanesc. Au extrem de multi fani pe retelele de socializare care le urmaresc fiecare pas si asta nu poate decat sa ii bucure.

De cele mai multe ori, Deliric ii scrie comentarii iubitei lui chiar la pozele pe care aceasta le urca pe internet si se amuza impreuna de raspunsurile pe care fanii Innei le ofera.

Inna nu conteneste sa-si arate iubirea fata de Deliric si in orice aparitie pe retelele de socializare mentioneaza numele rapperului.

loading...
“Da, mi-a adus si iubirea si ma bucur de ea. Toto este bine, ocupat cu proiectele lui, dar ma si viziteaza in Dance Queens House. Incercam sa petrecem cat mai mult timp impreuna si sa ne bucuram de fiecare zi”, a declarat Inna.

Inna a povestit ca nu s-a gandit nicio secunda la faptul ca ea si Deliric sunt foarte diferiti prin muzica pe care o au de oferit, dar acest lucru nu o deranjeaza.

„Nu am mers pe o idee sau pe ratiune, ci pe feeling. Nu cred. Dar stiu ca trebuie sa fii un om special sa imi atragi atentia”, a mai spus cantareata.

Inna isi doreste copii, dar prefera sa vina atunci cand va fi momentul prielnic.

„Mi-am dorit dintotdeauna sa fiu mama, dar mereu am spus ca un copil vine atunci cand e momentul”, a mai spus cantareata.

Deliric o iubeste la fel de mult pe Inna, dar fiind faptul ca intotdeauna gaseste o portita pentru a-i strecura numele in videoclipurile pe care le posteaza.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro