Lavinia Pirva, dezvaluiri despre relatia cu Stefan Banica, dupa zvonurile privind divortul

Lavinia Pirva a spus ce relatie are acum cu Stefan Banica, dupa ce in urma cu cateva saptamani au aparut zvonuri ca sunt in pragul divortului.

Lavinia Pirva a spus ce relatie are acum cu Stefan Banica, dupa ce in urma cu cateva saptamani au aparut zvonuri ca sunt in pragul divortului.

Lavinia Pirva si Stefan Banica sunt in pragul divortului. Asa suna stirea care ii dadea separati pe cei doi, dupa ce Lavinia Pirva a fost surprinsa fara verigheta. Imediat, artista a infirmat zvonul sustinand ca ea nu poarta de obicei verigheta.

”Si iata cum se vuieste ca divortez, pentru ca apar intr-o poza unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divortez eu? Eu cu asta ma ocup de cand se crapa de ziua! Ca alta treaba nu am! Am un notar mic la usa care sta pe un scaun mare cu actele pregatite. La fel si instanta, ma asteapta zilnic in caz ca s-a razgandit notarul, caci nici ea, instanta saracuta, alta treaba nu are! Doamne, mare ti-e gradina!”, a fost reactia Lavinei pe pagina sa de Instagram.

loading...
Acum, Lavinia Pirva sustine ca relatia ei cu Stefan Banica este foarte buna. ”E bine. E o perioada frumoasa pentru noi. Nu stiu ce ar fi fost cu noi daca ne-ar fi prins perioada asta (n.red. pandemia) fara cel mic. Asa ne-am petrecut timpul cu el. Alexandru canta la pian cu tati”, a povestit Lavinia despre relatia ei cu Banica, de cand au devenit parinti. Lavinia Pirva si Stefan Banica au impreuna un baietel, Alexandru, de un an si jumatate.

Cat despre verigheta, bijuteria care a dus la zvonul privind divortul, Lavinia spune ca ea nu o poarta, insa Banica, da. ”Eu nu port verigheta. Stefan are multe inele printre ele si verigheta. Cumva verigheta e in sufletul nostru. Nu divortez, sunt foarte bine”, a spus sotia lui Stefan Banica.

Invitata la o emisiune tv, Lavinia Pirva a dezvaluit ca ea si Stefan Banica se gandesc la un proiect impreuna. ”La momentul potrivit vom canta si impreuna. Nu am facut acest lucru pana acum”, a dezvaluit Lavinia Pirva.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro