Pepe, mesaj cu subinteles despre infidelitatea Ralucai Pastrama

Pepe a postat un mesaj cu subinteles pe pagina sa de Instagram.

Pepe si Raluca Pastrama trec printr-o perioada foarte dificila. Dupa noua ani de relatie si opt de casnicie, cei doi au hotarat sa o ia pe drumuri separate. Bruneta ar fi fost cea care i-a propus cantaretului sa divorteze, iar acesta nu a avut de ales, fiind deja pus in fata faptului implinit. Desi au avut o casnicie ferita de scandaluri, detaliile care au iesit la iveala in ultima perioada au luat prin surprindere lumea showbiz-ului.

Pepe ar fi aflat ca fosta lui sotie a avut o aventura cu un barbat de origine araba, cu care a si plecat la munte. Zvonurile spun ca Raluca Pastrama ar fi avut o aventura cu barbatul misterios de mai bine de un an de zile. Amantlacul ar fi fost mai mult decat o aventura, bruneta ar fi inceput sa aiba sentimente pentru celalalt barbat. Pepe a postat, in urma cu putin timp, un mesaj cu subineteles pe pagina sa de Instagram, referitor la ceea ce s-a intamplat intre el si fosta lui sotie. „Definitia prostiei. Sa cunosti adevarul, sa vezi adevarul, dar sa crezi in continuare minciunile”, se arata in fotografia postata de cantaret, la InstaStory.

Raluca Pastrama a facut primele declaratii despre despartirea de tatal fetitelor ei. Ea a transmis ca isi doreste ca familia sa sa fie lasata deoparte in acest scandal, avand in vedere ca singurii vinovati sunt ea si Pepe.

loading...
„Nu-l mai amestecati pe tata! Maine- poimaine o sa aflu ca a fost vina mamei. Nu exista decat doi vinovati in aceasta chestiune, eu si Pepe!”, a reactionat frumoasa bruneta.

Tatal Ralucai Pastrama i-ar fi spus fiicei sale sa nu divorteze, ci sa ramane alaturi de Pepe indiferent de ce se intampla. „Raluca, Pepe este sotul tau si tatal copiilor tai! Noi am fost mereu o familie respectabila. Stii asta, si mai stii ca pentru noi nu exista divort. Nu este deloc usor sa rezisti intr-o casnicie. Dar Pepe este sotul tau si la o adica trebuie sa mori acolo!”, i-ar fi zis Ion Pastrama fiicei sale, conform Playtech.ro

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro