Adela Popescu este insarcinata!

Adela Popescu a facut anuntul in emisiune. Este insarcinata. Bucurie mare in familia vedetei.

Adela Popescu va deveni mama din nou. Este vestea momentului in showbiz-ul din Romania! Frumoasa prezentatoare tv a facut anuntul in direct, in emisiunea pe care o prezinta alaturi de Cove.

cateva zile, in mediul online au inceput sa apara speculatii potrivit carora sotia lui Radu Valcan ar fi insarcinata , dar multi au crezut ca e vorba doar de un zvon. Acum, lucrurile sunt clare. E bucurie mare in familia celor doi prezentatori tv, care mai au acasa doi baieti.

„O sa avem un nepotel! Asa se zice, nu? Bine, recunosc, sunt insarcinata cu al treilea copil. Nu mai tin minte cine a fost prima persoana care si-a dat seama, cred ca o tocmai colegii de la Pro TV. Producatoarea emisiunii mi-a spus „cred ca esti gravida”. E lumina aia aparte.

loading...
Noi ne doream mult acest copil, nu la modul ca urmaream ovulatia, dar il doream. E ceva ce nu pot sa explic, e o dorinta a noastra, ne implineste viata de familie. Prietenii s-au gandit la cheltuieli si sotul a inceput sa se gandeasca la o masina mai mare. Ne-am gandit cat costa gradinitele pe luni” , a transmis Adela Popescu in cadrul emisiunii „Vorbeste lumea”. ”, a declarat Adela in direct, spre surprinderea tuturor.

Adela Popescu si Radu Valcan au declarat in repetate randuri ca isi mai doresc copii, mai exact o fetita. Iata ca visul lor e pe cale sa devina realitate, cu toate ca nu se stie inca ce genul are bebelusul.

„Da, ne dorim (n.red. o fetita), sa fim sanatosi si cred ca aceasta viata pe care am descoperit-o impreuna cu copiii este ceva absolut extraordinar si nu concepem viata altfel. Sa fim sanatosi si vedem ce va fi’, spunea Radu Valcan, la Antena Stars, cu ceva timp in urma.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro