ANAMARIA PRODAN DIVORTEAZA DE LAURENTIU REGHECAMPF?

Transferul lui Dennis Man la Parma i-a adus pe Gigi Becali si pe Anamaria Prodan in mijlocul unui scandal de zile mari. Iar acum Latifundiarul din Pipera face dezvaluiri uluitoare despre casnicia impresarei.

Potrivit Spynews, Gigi Becali ar fi vorbit in anturajul sau despre casnicia Anamariei Prodan cu Laurentiu Reghecampf. Afaceristul sustine ca cei doi s-ar fi despartit de multa vreme, dar continua sa pozeze in familia perfecta deoarece ar avea un motiv intemeiat. Averea pe care au strans-o Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf este colosala si nu vor sa ajunga in ipostaza de a o imparti.

De asemenea, Gigi Becali sustine ca cei doi soti au avut relatii extraconjugale, mai ales ca la un moment dat au existat tensiuni mari intre ei. Pe de alta parte, Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf par a fi la fel de indragostiti ca-n prima zi si nu dau de inteles ca ar fi ceva in neregula in casnicia lor.

De altfel, de-a lungul timpului, impresara a infirmat zvonurile potrivit carora ar fi in prag de divort. Pana in momentul de fata, insa, Anamaria Prodan nu a reactionat la afirmatiile facute de Gigi Becali.

loading...
impresara este considerata una dintre cele mai bogate femei din Romania, reusind sa stranga alaturi de sotul ei, sume consistente. Unele informatii plaseaza cuplul Anamaria Prodan – Laurentiu Reghecampf – prin primii 100 cei mai bogati oameni din tara, discutandu-se despre multe milioane de euro.
Conform informatiilor aparute in presa, familia detine apartamente de lux in America, o astfel de locuinta de lux aflandu-se chiar in Las Vegas. Un milion de dolari ar fi costat locuinta de vis pe care au achizitionat-o. Aceasta ar fi una dintre cele 11 case detinute de sotii Reghecampf. Prima achizitie din Las Vegas a fost, insa, un apartament in celebra cladire detinuta de presedintele Americii, Donald Trump.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro