GINA PISTOL, PRIMA „INTALNIRE” CU BEBELUSUL!

Doar cateva saptamani o mai despart pe Gina Pistol de marele moment in care va aduce pe lume o fetita. Vedeta asteapta cu nerabdare sa isi stranga bebelusul in brate, insa pana atunci a aruncat o mica privire la ce se intampla cu cea mica.

Gina Pistol si-a emotionat fanii din mediul online. Iubita lui Smiley a avut parte de o prima „intalnire” cu fetita lor. Cu ajutorul unei aplicatii, viitoarea mamica a reusit sa vada cum „arata” cea mica. Este vorba de aplicatia care iti spune cum „arata” bebelusul in functie de varsta sarcinii.

Vedeta a introdus toate datele necesare, iar aplicatia a generat o imagine cu bebelusul, care potrivit rezultatelor este asemenea unui „dovlecel de iarna”, cantarind 1500-1700 de grame. Gina Pistol s-a aratat extrem de multumita de rezultat, iar fanii au fost si ei cuceriti de imaginea virtuala a bebelusului.

Vedeta nu a mai stat pe ganduri, a impartasit rezultatul cu urmaritorii din mediul online si a declarat ca aplicatia a urcat, irevocabil, pe locul unu in preferintele ei.

loading...
Gina Pistol se afla in al doilea trimestru de sarcina si asteapta cu nerabdare marele moment. Vede este extrem de fericita si se bucura de toate momentele, mai ales pentru ca nu credea ca va avea parte de aceasta experienta, dupa spusele unor medici.

La sfarsitul lunii septembrie, viitorii parinti au postat un video emotionant in care au facut publica marea veste si au anuntat si genul bebelusului.

„Noi acum inseamna trei! In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi! Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine…

Cand i-am auzit prima data inima batand, mi-a fugit pamantul de sub picioare, aveam confirmarea ca va fi bine. A fost o surpriza ca am ramas insarcinata.”, a declarat Gina Pistol, in urma cu ceva timp.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro