Lidia Buble nu mai este o femeie singura?

Lidia Buble a postat un mesaj surprinzator pe pagina sa de Instagram. Artista a provocat un val de reactii din partea fanilor.

Dupa o lunga perioada in care au format un cuplu, Lidia Buble si Razvan Simion au decis sa puna punct povestii de iubire. Dupa despartirea de prezentatorul TV, frumoasa artista nu si-a asumat nicio relatie. In cursul acestei zile, celebra cantareata a postat un mesaj surprinzator pe pagina sa de Instagram.

Mai exact, Lidia Buble a postat o declaratie de dragoste, alaturi de un emoticon in forma de inima. „Iti multumesc ca ma iubesti atunci cand nu ma simt atragatoare”, a scris artista. Totodata, mesajul postat de vedeta a reusit sa atraga atentia internautilor. „Lidia Buble nu mai este o femeie singura?”, se pare ca aceasta este intrebarea pe care si-au pus-o majoritatea urmaritorilor.

Desi a fost intrebata de foarte multe ori daca exista un barbat in viata ei, frumoasa blondina a negat toate zvonurile cu privire la o posibila relatie.

loading...
Razvan Simion si-a gasit fericirea in bratele unei brunete.

In ultima perioada, prezentatorul TV si iubita sa au fost surprinsi pe strazile din Bucuresti. Se pare ca Razvan Simion este destul de implinit, dupa despartirea de Lidia Buble .

Reamintim ca dupa ce Razvan Simion si iubita lui au fost surprinsi pe strazile din Capitala, frumoasa blondina a postat un mesaj cu subinteles pe pagina sa de Instagram. Alaturi de o fotografie wow, artista a scris cateva versuri impresionante.

„Sunt mai dulce ca pacatul/ Emotia mea reala si atat de voluntara/ Nici icoanele facatoare de minuni/ Nu te mai vindeca de mine/ Poti sa bei din toate izvoarele tamaduirii/ Numele tau va ramane domnisoara erezie/ Si vei mirosi definitiv a poezie.”.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro