Loredana Chivu, intr-o relatie cu un barbat insurat?

Misteriosul barbat are grija ca Loredanei sa nu-i lipseasca absolut nimic!

Loredana Chivu este una dintre cele mai controversate personalitati din showbiz-ul autohton, fiind implicata mai mereu in diverse scandaluri. Un lucru este cert, numele ei a fost mai tot timpul pe prima pagina a tabloidelor. Este si cazul de aceasta data. In presa au aparut informatii conform carara focoasa blondina ar fi intr-o relatie cu barbatul altei femei. Dar cine este misteriorsul barbat si ce i-a oferit acesta Loredanei?

Loredana Chivu este printre cele mai frumoase femei din lumea mondena. Este o prezenta greu de trecut cu vederea, iar formele sale ii fac pe barbati sa o ia razna, iar pe femei sa fie invidoase. De asemenea, focoasa blondina se misca bine si pe ringul de dans, iar acest lucru este dovedit in diversele videoclipuri in care a aparut alaturi de manelisti celebri din Romania.

Vedeta este o aparitie atat in viata reala, cat si pe retelele de socializare, unde este si foarte activa si posteaza aproape zilnic poze in care nu se sfieste sa-si arate formele apetisante. Aceasta are printre cele mai mari silicoane din tara!

loading...
Dar pe cat de darnica este in a-si arata trupul,

pe atat este de discreta cand vine vorba de viata ei sentimentala. Loredana Chivu a fost mereu discreta in ceea ce priveste partenerii de viata, insa acum exista barfe cum ca aceasta ar fi implicata intr-o relatie, care dureaza deja de cateva luni bune, cu un barbat insurat.

Potrivit unor zvonuri, barbatul

are grija ca Loredanei sa nu-i lipseasca nimic pe plan financiar. De asemenea, aceasta ar incerca sa o faca cat mai fericita si sa-i indeplineasca toate poftele. Recent, aceasta a postat tot mai multe poze pe pagina de Instagram in care se lauda cu buchete imense de flori, dar si cu alte cadouri, fara a da insa vreun detaliu despre cel care i le ofera.
Se pare ca misteriosul barbat i-ar fi facut cadou si o vacanta in Dubai, alaturi de prietenele ei, Simona Trasca si Ana Mocanu si le-ar fi inchiriat un penthouse.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro