Pepe – M-am jurat (piesa noua si videoclip)

Anul acesta ciudat pentru toata lumea se termina cum nu se poate mai frumos pentru Pepe care a lansat un nou single ce vine direct cu videoclip, „M-am jurat”. Piesa are toate ingredientele de a ajunge in fruntea tuturor clasamentelor de orice fel ar fi ele mai ales ca la numai o zi de la lansare este in topul ascultarilor si accesarilor pe YOUTUBE chiar daca nu este o piesa care sa se incadreze in tendintele actuale ale industriei.

De altfel, „M-am jurat” este o promisiune indeplinita a artistului fata de comunitatea si prietenii sai din online carora le promisese ca din cand in cand va lansa o piesa in stilul muzical ce l-a consacrat. Acesta este si motivul pentru care, inainte de primul PLAY, videoclipul avea deja peste 6000 de aprecieri si alte mii de comentarii si distribuiri, toate acestea fara ca macar un singur acord din piesa sa se fi auzit.

„Tin sa multumesc FAMILIEI ONLINE pe care o am pentru increderea acordata atunci cand le-am spus prietenilor ca „M-am jurat” este acel single pe care il tot asteptau, acea piesa ce este Pepe 100%. Iar ei au fost extraordinari si au facut ca aceasta piesa sa ajunga instant, peste tot, in chiar prima ora de la lansare.” a spus Pepe.

„M-am jurat” este totodata continuarea aventurii muzicale a lui Pepe alaturi de Connect-R fiindca el este cel care semneaza partea de compozitie dar si versurile piesei. Colaborarea aceasta este una extrem de prolifica mai ales daca ne gandim ca si single-ul anterior al lui Pepe, „Inima Mea”, lansat in urma cu fix 5 luni de catre cei doi alaturi de Andra a fost si este si el un real succes. Omar Secada Dihigo este insa cel vinovat pentru ca l-a intors, cel putin pentru o piesa, pe Pepe la stilul muzical ce il defineste, atat de indragit si atat de cerut de catre fani. Si s-ar putea ca lucrurile sa nu se opreasca aici si acesta sa fie inceputul unei noi etape in cariera.

loading...
„De Connect-R nu vad, nu stiu si nu pot sa mai zic nimic. Sunt FAN si nu ma refer doar la ceea ce face pe partea de productie ci si pentru ceea ce lanseaza el ca si artist. Cand mi-a aratat piesa am stiut din prima ca este acea piesa, acel single pentru si despre mine. Iar Omar a pus capac la toate. Este un monstru ca si Connect-R. Ai putea zice ca ma cunosc de cand eram mic si stiu ei exact ce ar trebui sa fac, sa cant, sa transmit si sunt sigur ca acesta este si motivul pentru care „M-am jurat” este sau va fi un HIT, cel putin pentru cei care apreciaza ceea ce fac. Si da, trebuie si vom continua aceasta colaborare fiindca lucrurile au functionat extrem de simplu si de usor in aceasta combinatie de idei, sentimente, trairi.” a adaugat Pepe.

Daca adaugam si faptul ca Dan Petcan este regizorul clipului pentru „M-am jurat”, cel cu care Pepe a colaborat pentru marea majoritate a videoclipurilor lansate, avem tabloul complet al unei retete de succes in care nu se schimba aproape nimic decat mici detalii. Interesanta este alegerea lui Dan pentru partea de locatie. A ales locuinta artistului ca si platou de filmare mai ales ca era deja pregatita pentru sarbatorile de iarna. Deci da, atmosfera aceea magica este acasa la Pepe.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro