The Motans – Sigur (piesa noua)

The Motans revine cu o noua piesa cu un mesaj puternic, Sigur. Este cea de-a doua melodie de pe EP-ul Dark Side Of The Cookie pe care artistul o lanseaza si care continua in acelasi stil cu cel abordat in Cel din oglinda.

Sigur transmite mai multe mesaje legate de viata, prejudecati si principii care nu pot fi incalcate, in care oricine se poate regasi la un moment dat.

„Sigur este a doua piesa de pe EP-ul Dark Side Of The Cookie, are foarte multe mesaje si versuri cu caracter personal, dar cred ca poate fi o piesa despre oricare dintre noi. Am lucrat impreuna cu Mihai Bogdan Alexandru (Quick) si Alex Cotoi, iar acum v-o prezentam voua, alaturi de un clip animat, sugestiv pentru povestea ei”, a spus The Motans.
loading...
Piesa a fost compusa de Denis Roabes, Quick si Alex Cotoi, a fost scrisa de Denis Roabes, iar productia le apartine lui Quick si lui Alex Cotoi.

Clipul animat a fost realizat de Mihai Scripnic, regia ii apartine lui Bogdan Paun, director de imagine a fost Alexandru Muresan, iar productia este semnata de Loops Production.

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro