Vestea incredibila primita de Andreea Mantea!

Aceasta a primit in urma cu putin timp o veste care o face foarte fericita. Andreea Mantea a ajuns la fabulosul numar de 1 milion de urmaritori pe o retea de socializare.

Frumoasa bruneta este una dintre putinele personalitati din Romania cu atat de multi fani.

Andreea Mantea s-a intors in Romania pentru a fi mai aproape de familie si de persoanele dragi sufletului ei. Noul ei proiect de televiziune, ”Trairi alaturi de Andreea Mantea”, ii permite sa petreaca mai mult timp impreuna cu David si cu familia ei. Iata cum a raspuns vedeta Kanal D Romania intrebarilor noastre:

Te-ai intors in Romania de cateva luni. Iti este dor de Turcia?

loading...
– Am revenit in Romania dupa 1 an si 8 luni, cat am locuit in Istanbul si am prezentat reality show-ul fenomen „Puterea Dragostei”. Daca pana la filmarile pentru Puterea Dragostei am reusit sa vad locuri extraordinare din Turcia, Istanbul, prin scurte calatorii sau prin intermediul serialor turcesti difuzate la Kanal D, iata ca am avut sansa de a locui acolo si de a ma buura de aceasta experienta minunata la alt nivel. Am ajuns sa traiesc acolo. Categoric ma incearca dorul de Turcia, este si normal dupa atata timp petrecut acolo, dar sufletul meu era aici, acasa, apoape de familie, de ai mei dragi. Ma bucur ca am avut parte de aceasta experienta, nu regret nimic.

In cadrul emisiunii ‘’Trairi alaturi de Andreea Mantea’’, ne-ai aratat multe locuri frumoase din tara. Care este locul tau preferat din Romania?

– Este foarte greu sa fac un top al celor mai interesante si dragi locuri mie din tara noastra, fiecare loc are un farmec aparte, o insemnatate uriasa pentru mine. Asa ca, in schimb, in loc sa va enumar ce loucri am vizitat – pentru ca am colindat tara, in lung si in lat, atat cu emisiunea „Trairi alaturi de Andreea Mantea”, cat si „Se striga darul” – v-as sfatui si recomanda sa vizitati tara aceasta pentru ca este atat de frumoasa, cum nu va puteti inchipui!

sursa: kanald

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro