ANDREEA TONCIU, LUATA LA ROST DE MAMICILE DIN MEDIUL ONLINE

Andreea Tonciu este o mamica extrem de dedicata, dar si una moderna. Atat de moderna incat a starnit de curand revolta altor femei din mediul online.

Andreea Tonciu a introdus-o pe fiica ei, Rebecca, in mediul online inca de cand aceasta era foarte micuta. Bruneta este extrem de apropiata de fetita ei si ii permite sa faca tot ceea ce o face fericita, insa acest lucru nu este in totalitate pe placul altor mamici care considera ca Andreea Tonciu exagereaza. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca aceasta o duce pe Rebeca inclusiv la salon, iar acolo, micuta are parte de coafuri frumoase si de un rasfat pe masura.

De curand, Andreea Tonciu a postat pe contul sau de TikTok un scurt video in care le arata urmaritorilor sai faptul ca fiica ei, Rebecca, se machiaza. Micuta este extrem de incantata de acest lucru, numai ca mamicile din online nu au fost deloc de acord cu ceea ce face vedeta si au pus-o la zid.

„E trist ca o machiezi de la o varsta asa frageda”, „Doamne, cum sa o machiezi de la varsta asta nu este normal”, au fost cateva din comentariile lasate de carcotasi. Cu toate acestea, printre comentariile lasate de internaute s-au regasit multe altele extrem de pozitive, in care femeile o felicita pe Andreea Tonciu pentru faptul ca este o mama moderna, care face orice pentru fericirea fiicei sale.

loading...
Andreea Tonciu si sotul ei, Daniel Niculescu, sunt mandri ca fetita lor a inceput un nou capitol in copilaria sa. La 4 ani, Rebecca s-a apucat de inot, un sport iubit de milioane de oameni. Fosta concurenta de la “Bravo, ai stil! Celebrities” s-a documentat despre beneficiile pe care le are educatia acvatica asupra fiicei sale – inotul duce la o dezvoltare fizica armonioasa si este bun si pentru sanatatea emotionala.
Rebecca a dezvaluit ca este foarte incantata de noua sa activitate.

„Ma duc la gradi ca sa fac inot. Astazi fac inotul. Abia astept, abia astept”, a spus Rebecca.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro