Bianca Dragusanu arunca bomba! Fostul sot inca o mai cauta

Bianca Dragusanu a facut o dezvalire neasteptata. Blondina sustine ca fostul sot a sunat-o de cateva ori, fara ca actuala lui iubita sa stie acest lucru.

Bianca Dragusanu tine din nou primele pagini ale presei. De aceasta data, totul a pornit in momentul in care a fost facuta publica o fotografie cu ea dupa se tocmai suferise o operatie de blefaroplastie. Presimtind ca persoana care a trimis acea poza avea de gand sa trimita presei si alte imagini nevazute pana acum, a decis sa iasa la atac.

In seara zilei de miercuri, Bianca Dragusanu a publicat, spre surprinderea tuturor urmaritorilor, o serie de fotografii pe care si le-a facut in urma batailor incasate. Ea il acuza pe fostul sot ca ar fi in spatele publicarii primei imagini si, mai mult, a povestit ca a fost sunata de acesta in urma cu putin timp.

„Am facut publice imaginile pentru ca el a facut publice capturile (n.r.- de dupa operatia de blefaroplastie).

loading...
Eu n-am vorbit in perioada aia pe Facetime cu nimeni, doar cu el. Domnul meu fost sot, cand iubita ii face clatite, el fuge in spatele casei si ma suna pe mine ca un soricel. Facem conferinta si ma suna din spatele casei ca sa ma certe sa-mi spuna lucruri. I-am raspuns ca nu intelegeam ce aveam de lamurit. Nu aveam de lamurit nimic, dar am vorbit. Daca cineva greseste trebuie sa plateasca”, a declarat Bianca Dragusanu.

Bianca Dragusanu a declarat ca singurul lucru pe care are sa si-l reproseze este ca a stat prea mult alaturi de un om care nu se purta cu ea asa cum si-ar fi dorit.

Am aratat mult mai rau pe parcursul ultimilor ani din viata mea.

In perioada in care eram asa, a fost cel mai rau. De ce sa dai pozele acum, cand eu stiu ca am vorbit doar cu doua persoane? Problema nu e ca apar poze cu mine tumefiata dupa niste operatii pe care le-am facut, problema e cu persoana care a dat poza cu mine asa. Mi-am asumat faptul ca am gresit pentru am tacut si am iertat, in rest, sunt o persoana careia nu ai ce sa ii reprosezi.

O sa incep sa o fac vedeta pe persoana care a facut asta. A facut publice aceste poze dupa operatie, urma sa dea aceste poze cu mine batuta. Le dau eu aceste poze.

Incep eu sa fac istoricul sa vedeti prin ce am trecut. Ca sa nu dea ei poze cu mine, am inceput sa urc. Nu imi place cum eram, dar sunt mai bine acum”, a spus Bianca Dragusanu.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro