Bianca Dragusanu isi vinde masinile de lux.

Bianca Dragusanu a anuntat ca isi vinde masinile de lux! Vedeta renunta la un Bentley si la un Mercedes, pentru a-si cumpara o noua masina, mult mai scumpa.

Bianca Dragusanu a scos la vanzare masinile de lux. „Unul dintre prietenii mei cei mai buni se ocupa deja de vanzarea masinilor mele. Eu, la mine unde stau acum, am doar doua locuri de parcare. Saptamana trecuta eram aproape sa iau a treia masina, dar pentru ca ce sa o iau ca eu sunt doar un om? Atunci, am acest Bentley pe care vreau sa-l vand, din 2016, cu 80.000 de euro si 80.000 de kilometri. Mai am si Mercedesul asta GLE Coupe 2021, cu 3.000 de kilometri, ca l-am luat in ianuarie. Vreau sa le vand pe amandoua pentru ca vreau sa-mi iau o masina mult mai tare si mult mai scumpa”, a declarat Bianca Dragusanu la „Teo Show”.

Vedeta a explicat de ce a luat aceasta decizie: „Confortul! Eu ma iubesc pe mine foarte tare. Eu sunt foarte importanta in viata mea. De la mine pleaca tot. Daca eu sunt fericita sa conduc o masina care are sclipici si piele alba, stelute si inauntru e cu bej, atunci, confortul meu pleaca de la lux. Eu imi permit. Asa am zis sa le vand pe astea doua, mai pun o mica diferenta si iau alta. Asta e viata pe care imi place sa o traiesc. Dar, avand in vedere ca in momentul de fata am tot – sanatate, copilul imi este bine – de ce sa nu ma rasfat? Pana la urma, pentru ce am muncit. Am avut ani de zile cand eram aici, eram colege, cand veneam luni si plecam sambata acasa si mai filmam si duminica Revelionul. Am avut trei ani in care am muncit de luni pana duminica, despre ce vorbim?”, a declarat Bianca Dragusanu.
loading...
„Eu am niste secrete in ceea ce priveste chestia asta. In momentul in care simt ca sunt bombardata cu energie negativa si lucruri care nu ma caracterizeaza, sistemul meu de aparare ma face sa nu fiu curioasa la nicio chestie din afara”, a mai spus Bianca Dragusanu.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro