Bucurie mare pentru Liviu Varciu!

Familia lui Liviu Varciu s-a marit. Actorul a postat pe Instagram un filmult in care ii prezinta pe cei mai noi membrii din familia sa.

Liviu Varciu este extrem de apreciat pentru calitatile sale actoricesti si pentru modul in care prezinta emisiunile de divertisment. Este una dintre cele mai indragite si iubite personalitati din lumea mondena de la noi.

Nu este niciun secret faptul ca Liviu Varciu adora copiii si animalele, iar recent, artistul a postat pe contul sau de Instagram un filmulet in care-i prezinta pe cei mai noi membrii ai familei! Nimeni nu se astepta la asa ceva! Iata toate detaliile.

In urma cu putin timp, actorul a facut un anunt pe pagina sa de Instagram care i-a bucurat pe internauti.

loading...
Liviu Varciu are o comunitate de aproape 760 de mii de oameni care-i urmaresc activitatea pe reteaua de socializare, iar toti au ramas socati cand au aflat despre ce este vorba.
Dupa cum bine stie toata lumea, prezentatorul TV este un mare iubitor de animale, dar si de pasari si detine doi papagali care, in urma cu foarte putin timp, au devenit „parinti” pentru doi pui. Asa ca, familia de pasari a lui Liviu Varciu s-a extins, iar actorul este nerabdator sa-i vada cum cresc mari.

„A mai iesit unul.(…) Bai, nene, dar sunteti frumosi rau, ce sa zic. Doamne Maica Domnului”, a spus Liviu Varciu

pe InstaStory, in timp ce-i filma pe noii membrii ei familiei sale.

Carina, fiica cea mare a lui Liviu Varciu, a crescut si are planuri mari pentru viitor. Frumoasa tanara vrea sa-i calce pe urme tatalui ei si se gandeste la o cariera in actorie.

„Viata mea de adolescenta este una minunata si nu consider ca e neobisnuita fata de viata

loading...
altor adolescenti. Cat despre cariera, mie de mica mi-a placut teatrul.
Dar, pe parcursul anilor mi-am dat seama ca sunt mai indragostita de film si de uimitoarele tehnici prin care se face un film bun. Dupa liceu, imi doresc sa urmez o facultate de actorie in Barcelona, unde ma voi muta impreuna cu mama”, z declarat Carmina in 2019.

sursa: wowbiz.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro