Ellie Goulding este insarcinata cu primul copil!

Ellie Goulding a anuntat ca anul acesta va aduce pe lume primul copil.

Ellie Goulding si sotul ei, Caspar Jopling, asteapta primul lor copil anul acesta. Cantareata, in varsta de 34 de ani, a vorbit pentru Vogue despre sarcina si despre momentul in care a aflat marea veste.

Nu ne facusem planuri in sensul asta. Gandul de a ramane insarcinata nu parea sa devina o realitate. Acum ma simt cu adevarat femeie. Am forme pe care nu le-am mai avut pana acum si ma bucur de fiecare schimbare. Sotului meu ii place la nebunie”, a declarat Ellie Goulding.

„Sunt incantata sa fiu mama, dar imi doresc sa lucrez in continuare ”, a adaugat ea.

„Abia astept sa reiau turneul. Am fost in studio in ultimele zile si am mai multa energie ca niciodata. Va fi o experienta total noua, dar sunt extrem de incantata ”, a mai declarat artista.

loading...
Casey Batchelor a dezvaluit ca asteapta o fetita, fiind extrem de pregatita sa-si intampine cel de-al treilea copil. Casey este logodita cu Dane Goodson, in varsta de 32 de ani. Cuplul are deja 2 fiice, Florence, in varsta de doi ani si Sadie care a implinit 10 luni.

Intr-o filmare realizata pentru Closer, vedeta CBB, in varsta de 36 de ani, a pozat inconjurata de mai multe baloane roz, imaginea fiind insotita de vestea cea mare.

Casey a confirmat initial stirea pentru OK! Magazine, declarand ca ca, desi este o „nebunie” sa aiba trei copii cu varste sub trei ani, se simte „fericita si norocoasa” pentru aceasta binecuvantare.

„Ar fi minunat sa avem un baietel, pentru ca avem deja doua fete. Dar daca vom avea trei fete, va fi la fel de frumos, ar fi o banda de fete si ar fi tare distractiv”, spunea Casey Batchelor inainte de a afla genul bebelusului.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro