Andreea Balan vrea sa se marite din nou

Andreea Balan vrea sa se marite din nou, asta dupa ce a trecut printr-o experiena dureroasa in casnicia cu George Burcea, cu care are doua fetite. Vedeta a marturisit ca este o femeie fericita si implinita si nu exclude sa ajunga iar in fata altarului.

Andreea Balan vrea sa se marite din nou. Cantareata se iubeste de aproape un an cu Tiberiu Argint si spune ca este extrem de fericita. Legat de despartirea de George Burcea. tatal fetitelor, artista spune ca intr-o relatie, daca se ajunge la separare, ambii parteneri au gresit.

„Imi doresc sa iubesc, ceea ce se intampla deja. Vreau sa fiu fericita. Mai tarziu, mult mai tarziu ma vad casatorita.

Viata m-a invatat sa fiu ordonata. Te inraiesc lucrurile astea, iar apoi mai tarziu in viata te poti purta cu oameni asa cum s-au comportat altii cu tine. Cred ca intr-o relatie gresesc ambele persoane, poate ca daca am fost tradata de un prieten, inseamna ca am facut eu ceva gresit.

loading...
Cu totii cred ca avem niste rani din copilarie, iar mai tarziu vine o persoana care ne apasa pe ranile alea si avem impresia ca omul respectiv ne supara, dar de fapt e 10% prezent si 90% trecut. Trebuie sa fii intelept si sa iti dai seama ca ai o problema cu trecutul, nu cu persoana din prezent.”, a spus Andreea Balan.

Andreea Balan a trecut prin foarte multe cumpene de-a lungul vietii sale si a fost dezamagita de cele mai dragi persoane, dar chiar si asa, toate experientele negative de care a avut parte le-a transformat in adevarate lectii de viata, care au facut-o sa devina mai puternica.

„Obosesc de multe ori, atunci cand oamenii imi fac rau, cand apare o disputa sau o problema personala, dar imi spun ca si maine este o zi si las noaptea sa treaca si imi revin.

Sunt un om implinit si nu regret nimic din ce mi s-a intamplat. Fiecare experienta din viata mea este ca o lectie, invatam, toti gresim in viata, dar evoluam. Cred ca fiecare om care intra in viata mea ma invata ceva. Iubesc, sunt iubita, deci e foarte buna.”, a mai spus Andreea Balan la Antena Stars.

sursa: romaniatv.net

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro