Bianca Comanici este insarcinata?! Ce a declarat frumoasa bruneta?

Bianca Comanici si-a luat fanii prin surprindere atunci cand a vorbit despre faptul ca ar fi gravida.

Bianca Comanici ramane una dintre cele mai iubite concurente care au participat vreodata la Puterea Dragostei. Dat fiind faptul ca este extrem de apreciata, frumoasa vedeta si-a strans de-a lungul timpului nenumarai fani pe retelele de socializare. Astfel, fosta castigatoare a show-ului de la Kanal D, le-a marturisit celor care o apreciaza ca are burta fiindca astepata un copil.

Bianca Comanici isi tine intotdeauna fanii la curent cu ce se mai intampla in viata ei si mereu este in contact cu cei care o iubesc. Astfel, recent, frumoasa bruneta a facut o marturisire care i-a socat pe internauti.

Vedeta de la Kanal D a declarat ca are burtica fiindca este insarcinata, dat fiind faptul ca are greutatea perfecta in raport cu inaltimea.

„Am burta la 55 de kilograme pentru ca sunt gravida. Da, si ce sa vedeti, stati un pic! Vreti sa va zic ce e? E baiat”, a marturisit Bianca Comanici pe Tik-Tok.

loading...
Fanii de pe retelele de socializare s-au mai calmat totusi, atunci cand au vazut ca totul este doar un joc pus la cale chiar de Bianca Comanici.

De asemenea, frumoasa Bianca Comanici a spus sincer si deschis ca este pregatita sa iubeasca din nou, dat fiind faptul ca l-a uitat pe deplin pe fostul iubit cu care a si castigat competitia Puterea Dragostei, Livian.

„Bineinteles ca sunt pregatita pentru o noua relatie! Baieti, scrieti-mi! Ce baieti vor sa ma cucereasca, sa imi scrie!”, a spus Bianca Comanici pe Instagram.

„De el nu vreau sa deschid subiectul… acolo eram la emisiune si lumea s-a obisnuit cu mine, da, nu toata lumea reuseste sa ma faca sa ma deschid si am incercat sa inchid subiectul cat am putut…Nu, prefer sa ignor, e mai bine asa”, mai spunea Bianca Comanici.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro