BIANCA DRAGUSANU S-A CASATORIT IN SECRET CU GABI BADALAU?!

“Bianca Dragusanu s-a casatorit in secret cu Gabi Badalau?!” – este intrebarea pe care au gandit-o instant fanii fostei prezentatoare, dupa ce aceasta a facut public in aceasta seara un video. Pe imagini este notat un mesaj amuzant, iar afacerista l-a etichetat pe iubitul ei alaturi de care traieste o poveste de dragoste intensa.

In varsta de 39 de ani, Bianca Dragusanu s-a intalnit cu partenerul sau de viata in aceasta seara si, dupa cum puteti vedea in fotografia din stanga colajului de mai jos, ea s-a aflat in dreapta lui. La o ora distanta dupa ce a dat vestea ca petrec timp de calitate impreuna, vedeta a distribuit pe Instagram Stories un clip care face ravagii pe TikTok.

Filmarea amuzanta in care o femeie pune intr-o tigaie trei bucati de hartie pe care sunt notate tot atatea idei a fost postata initia de Deea Neagu, o utilizatoare TikTok. Si, dupa cum puteti observa, pe imagini este trecut urmatoarea marturisire: “Atunci cand primesc raspuns de la sotul meu… «Ce fac astazi de mancare?»”. Inainte sa il incarce pe contul ei, Bianca Dragusanu l-a etichetat pe Gabi Badalau, iar acest gest i-a facut pe unii dintre fanii lor sa presupuna ca s-ar fi casatorit in secret.
loading...
Bianca Dragusanu si Gabi Badalau si-au inceput relatia la finalul anului trecut, insa, de luna trecuta, intre ei au aparut discutii aprinse, care au dus la despartire. Totusi, ei au avut discutii serioase legate de nunta, insa, inainte sa se intample acest fericit eveniment, milionarul trebuie sa semneze actele de divort impreuna cu mama baietilor ei, Claudia Patrascanu.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro