CINE ESTE FEMEIA CARE STA ALATURI DE DAN BITTMAN

De-a lungul timpului relatiile pe care Dan Bittman le-a avut au fost destul de controversate, avand in vedere ca artistul are o partenera de viata de mai bine de 30 de ani. Insa pe langa aceasta relatie oficiala, artistul a mai avut numeroase escapade amoroase.

Ultima poveste de dragoste a lui Dan Bittman a fost alaturi de actrita Monica Odagiu. Desi cei doi nu au confirmat relatia, au existat numeroase zvonuri pe aceasta tema. Insa poveste nu a durat mult, iar Dan Bittman si tanara actrita s-au despartit, iar artistul pare ca s-a intors in bratele parteneri sale de ani de zile.

Liliana Stefan este femeia care i-a stat alaturi artistului ani de zile. Cei doi au impreuna trei copii si au avut de-a lungul timpului mai multe proiecte impreuna. Acestia s-au cunoscut in anul 1991 si au ramas impreuna de atunci si pana in urma cu aproximativ un an, cand artistul a plecat de acasa.

Liliana Stefan este o prezenta discreta, dar foarte cunoscuta in industria muzicala. Aceasta este creatoarea proiectului Cutiuta Muzicala si de-a lungul timpului a colaborat cu artisti importanti de la noi, fiind o textiera foarte apreciata.

loading...
Partenera lui Bittman a colaborat cu multe vedete de pe scenele muzicale romanesti, cum ar fi Loredana, Malina Olinescu, Horia Brenciu, Aurelian Temisan, Angela Similea, ProConsul, ASIA, Natalia Barbu, Distinto. Liliana are o experienta indelungata in domeniu, facand parte chiar din juriul Eurovision 2018, potrivit voxbiz.ro.
Liliana Stefan este partenera lui Dan Bittman de peste 30 de ani. Artistul si iubita sa au impreuna trei copii.

sursa: cancan.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro