Laurette si iubitul ei s-au despartit?!

Laurette a postat un mesaj pe retelele de socializare care a dat-o de gol in fata fanilor. S-a despartit de iubitul ei?

Cand toata lumea credea ca Laurette si iubitul ei se indreapta cu pasi repezi spre altar, vedeta a lasat cateva mesaje care i-au dus pe fani cu gandul la despartire.

Laurette isi anunta fanii in urma cu putin timp ca este extrem de indragostita si ca a fost ceruta in casatorie de iubitul ei.

Desi a iesit din lumina reflectoarelor, frumoasa mulatra posteaza destul de des fotografii pe retelele de socializare.

loading...
„Haideti ca glumesc, gata, trebuie sa fiu serioasa si eu. Nu pot sa spun ce se intampla in viata mea amoroasa, vreau sa imi tin viata privata departe de ochii lumii, chiar daca a ajuns in spatiul public, vreau sa o tin pentru mine.

Acum iau lectii de franceza ca sa comunicam mai bine”, a precizat Laurette acum ceva timp.

Laurette si iubitul ei, Magaye Gueye, jucator al echipei Dinamo, anuntau acum ceva timp ca vor face nunta si au surprins pe toata lumea cu acest anunt.

”M-a cerut in urma cu doua luni si jumatate. E serios, eram la masa. El tine foarte mult la mine”, declara Laurette.

Acum, Laurette a postat o serie de fotografii la care a adaugat cateva texte destul de triste, semn ca vedeta sufera din dragoste.

„Sunt de parere ca toti ne nastem optimisti si pozitivi, insa aceste calitati se pierd pe drumul spre maturitate, atunci cand ne lovim de diferite greutati, dar si de anumiti oameni care s-au grabit sa inlocuiasca optimismul si pozitivitatea cu pesimismul si negativitatea. Insa, cu putina vointa te poti pastra pe drumul cel bun.”, a spus Laurette.

Conform unor surse apropiate cuplului, cei doi deja nu mai locuiesc impreuna si au decis ca trebuie sa mearga pe drumuri diferite ale vietii.

loading...
Chiar daca fanii mulatrei erau extrem de fericiti s-o vada implinita si bucuroasa, acum cei mai multi dintre ei empatizeaza cu durerea resimtita de vedeta.

„De doua luni si jumatate imi place si fotbalul si fotbalistii. Sunt foarte bine si fericita, dar si linistita. Nu s-a intamplat nimic deosebit pentru populatie, inca nu sunt luata, sunt libera, depinde cine intreaba”, spunea Laurette.

sursa: kfetele.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro