Smiley a lansat piesa „Pana la tine”, o declaratie de iubire pentru fiica lui si a Ginei Pistol

Vineri, 12 martie 2021, Smiley (37 de ani) a lansat piesa „Pana la tine”, melodie cu un mesaj emotionant pentru fiica lui si a Ginei Pistol (40 de ani). Micuta s-a nascut marti, 9 martie 2021.

Versurile emotionante redau o declaratie de iubire pentru fetita solistului. „Inima mi-a zis ca ai sosit/ Cine-s eu sa o contrazic?!/ Ai adus Soarele cu tine,/ Pentru noi e rasarit./

Mi-ai aratat ca pana acum eu n-am iubit pe nimeni,/ Pe nimeni pana la tine”, sunt o parte din versurile refrenului piesei „Pana la tine” prin care Smiley a marcat emotionantul inceput al vietii in 3.

In videoclip, solistul apare intr-o expozitie de tablouri care-l surprind in cele mai importante momente din cariera lui artistica.

loading...
In finalul acestuia, Smiley monteaza pe perete cea mai recenta si emotionanta schita. „O sa iei tot din ce sunt si o sa ma faci mai mult”, este convingerea lui Smiley inca de la prima intalnire cu fiica lui.

„Am incercat sa gasesc o formula cat mai simpla si mai directa de a ilustra sentimentul melodiei, de a transmite ca momentul in care intemeiezi o familie este ceva unic si ca bucuria acestui moment este mult mai mare decat tot ce ai trait pana atunci.

De aici si metafora vizuala pe care am ales sa o folosim. A fost o placere si o premiera sa lucrez direct cu Smiley in relatia de regizor-actor si suntem foarte bucurosi de ce am realizat”, a declarat artistul Dorian care semneaza regia clipului „Pana la tine”, alaturi de Nicu Dragan, editor si director de imagine.

Co-productie HaHaHa Production si Cat Music, cu muzica si versurile compuse de Smiley impreuna cu Dorian Micu, cu clipul regizat de Dorian, impreuna cu Nicu Dragan si productia muzicala realizata de Florin Boka, Lucian Nagy si Roland Kiss, „Pana la tine” este un fel de „bun venit” pe lume pe care doar un artist are privilegiul de a-l spune.

sursa: unica.ro

Comenteaza articolul

comments

Despre Edi Bumbescu

facebook-profile-picture
Contact: office@yabbmusic.ro